Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Söker vänner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Söker vänner i Oslo

mars 17 2013 - 17:15
Nu har jag suttit här ett tag för att försöka formulera mig rätt, för att inte låta som alla andra som skrivit att dom söker vänner.

Men saken är den, att jag är ju som alla andra här. Jag söker vänner.

Är en helt normal tjej som flyttade till Oslo för 1 år sedan. Men på grund av mitt jobb som innebär att jag jobbar mycket ensam innebär det att jag inte träffar så mycket vänner och det verkar bli svårare ju äldre man blir.

Är 26 år och sambo sen 7 år tillbaka och tycker om det alla andra tycker om. Fika, promenader, festa, shopping, middagar.. ja allt som alla tycker om:)

Hör av dig så delar vi på ensamheten!Avatar

En ukjent person er en venn du enda ikke har møtt

mars 18 2013 - 12:48
Jeg blir gjerne med på å finne på noe. Jeg er en 26 år ung mann, og føler jeg har litt lite å fylle opp tiden min med. Jeg er stort sett med på det meste.

Kan jo evt. ta en uforpliktet dag hvor vi kan møtes i byen (eller et annet sted om byen er for folkefult) og henge. Eventuelt så kan vi jo se om vi finner en to-tre stykker til herifra som kunne tenkt seg å være med på et treff.

Rop ut om du er interesert =)
Avatar

hei

april 1 2013 - 07:23
Hei jeg er gutt på 25 men blir 26 bor ikke langt i fra oslo kunne altids blitt venner og funnet på noe sammen når du har tid til det :)
Til forsiden