Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker treningspartner i Frogner bydel, Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker treningspartner i Frogner bydel, Oslo.

feb 13 2016 - 00:26
Jeg har en boksesekk hengende på Amaldhus i Frogner bydel, Oslo. Og ønsker å finne noen som kunne tenke seg å være med å trene på den. Ingen tidligere erfaring eller kunnskaper trengs. Er du dame eller mann spiller ingen rolle.

Amaldhus er et møtested for folk som sliter psykisk, så det er et kriterie at du har eller har hatt vanskeligheter med psyken. Amaldhus er også forbeholdt personer som bor i Frogner bydel. Derfor søker jeg kun etter personer som bor her. Om du ikke bor i Frogner bydel kan vi evt kanskje trene på Fresh Fittness om du vil.

Amaldhus har en egen nettside som er under konstruksjon. Men fordi jeg ikke kan legge ut lenker her blir du nødt til å finne frem til den selv dessverre.

For å bruke Amaldhus er man nødt til å ha en samtale med daglig leder der først. Dette er for å ha et skjermet og trygt miljø.

Om noen har interesse for dette eller evt har andre spørsmål er det bare å sende meg en melding. Jeg svarer gjerne på alle spørsmål dere måtte ha. Husk bare at jeg må være på vennelisten deres for at jeg skal kunne motta meldingen.

Selv er jeg en trivelig fyr på 35 år. Jeg er overhode ikke godt trent, så jeg krever ingen spesiell fysisk utholdenhet til å kunne være med.
Avatar

Re: Søker treningspartner i Frogner bydel, Oslo.

mars 15 2016 - 15:13
Vil minne om denne igjen..
Nå er jo sommeren på vei og jeg kunne tenke meg å ta opp denne treningen igjen.

Jeg har også såvidt begynt å trene på Aktiv på Dagtid. Men trenger litt hjelp til å komme meg dit. Trener da mest på apparater (helsestudio).
Avatar

Re: Søker treningspartner i Frogner bydel, Oslo.

mars 25 2016 - 20:31
Noen som er med på noe av det her?
Til forsiden