Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker sosialt nettverk i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker sosialt nettverk i Bergen

mai 10 2020 - 21:29
Heisann,

jeg er en 26 år gammel jente som bor i Bergen. Jeg savner å ha flere nære venner i livet mitt, og det hadde vært en drøm dersom denne meldingen kunne ha forandret det. Jeg liker veldige mye! Alt fra å gå tur, se film, og ikke minst reise og skape hverdags eventyr, men også å bare slappe av med god mat og gode samtaler. Men jeg kan ha litt vanskeligheter med å knytte nære vennskap, da jeg har blitt såret tidligere. Jeg trenger derfor mennesker jeg kan stole på. Dersom du også trenger en venn å stole på, le sammen med og skape gode minner med så håper jeg å høre fra deg! :-)
Avatar

Hei

mai 11 2020 - 12:20
Jente på 26 år her og bor på Sotra. Har 2 barn og en samboer som jobber mye kvelder. Har hatt det vanskelig i det siste og mistet mange og sitter igjen med svigerfamilien. Snakker litt med min egen da det har vært vanskelig i det siste. Savner sårt en venninne som jeg kan snakke med om alt og ingenting, som jeg kan stole på. Liker å gå tur og se filmer. Send meg gjerne en melding om du vil prate! :)
Avatar

Heia

juni 2 2020 - 18:20
Jeg er 21 år, kvinne og studerer i Bergen. Jeg sitter i bokstavelig talt akkurat samme situasjon som deg, og vil gjerne bli bedre kjent med deg! Gjerne send en pm hvis du har lyst til å prate litt:)
Avatar

Heisann

juni 5 2020 - 20:57
Jeg er 31 og bor i Bergen. Føler meg ung til sinns, så jeg tror ikke aldersforskjellen spiller noen rolle.

Savner også å ha flere nære venner i nettverket mitt, og jeg føler meg ofte ensom. Et par venninner har fått barn og et par andre har flyttet. Jeg har også slitt litt med sykdom tidligere, og da har det vært vanskelig å holde på venner. Jeg er glad i ulike typer trening (styrke, fjelltur, yoga), matlaging, reising, slappe av med film eller serier osv. Send meg gjerne en melding!
Avatar

Hei..

juni 13 2020 - 23:53
Det er godt å lese at det finnes folk som føler det slik som meg, men leit at man skal føle savn for nære venner..

Hadde vært super gøy å møtes for en kaffe en dag. Bestemme et sted så kan de som vil dukke opp ?????? Trenger sårt å sosialisere litt ???? hva sier dere???

Hilsen dame 33 Bergen
Avatar

Hei

juni 15 2020 - 13:58
Jente/ dame på 33, snart 34 år med samboer og en sønn. Kjenner meg godt igjen i det du skriver, kjenner det på samme måten.
Avatar

Hei

aug 2 2023 - 02:30
Jeg er en 32 år gammel mann fra Bergen som dessverre sliter med de samme tingene som du/dere beskriver. Har som følge av mye løgn, svik, utnyttelse osv. kuttet ut så godt som alle jeg tidligere anså som gode og nære venner. Trist å si det, men det er dessverre ganske ensomt iblant, og jeg vil veldig gjerne komme i kontakt med nye personer. Ser på det som en positiv ting og komme i kontakt med andre som også sliter med tillitsproblemer for eksempel, da man gjerne kan forstå hverandre og vise hensyn på en bedre måte enn "folk flest". Prøver hardt å komme tilbake i aktivitet igjen, så blir gjerne med på tur eller trening for eksempel, om noen kan være interessert i det må dere gjerne sende meg en melding. Ser det er et gammelt innlegg, så forhåpentligvis har dere fått det bedre og surfer ikke innpå her lengre :P
Avatar

Hei

aug 17 2023 - 08:24
Jeg er en 25 år gammel jente fra Bergen som også søker noen nære venner <3 Blir gjerne med å finne på noe en dag, men ser det er en stund siden du publiserte her
Avatar

Hei ja

aug 20 2023 - 22:28
Jeg er en 23 år gammel jente som også søker større sosialt nettverk❤️ elsker reise, tur, trening, god mat og hyggelige kvelder med venner, gjerne send meg en melding
Til forsiden