Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker sosialt nettverk i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker sosialt nettverk i Bergen

mai 10 2020 - 21:29
Heisann,

jeg er en 26 år gammel jente som bor i Bergen. Jeg savner å ha flere nære venner i livet mitt, og det hadde vært en drøm dersom denne meldingen kunne ha forandret det. Jeg liker veldige mye! Alt fra å gå tur, se film, og ikke minst reise og skape hverdags eventyr, men også å bare slappe av med god mat og gode samtaler. Men jeg kan ha litt vanskeligheter med å knytte nære vennskap, da jeg har blitt såret tidligere. Jeg trenger derfor mennesker jeg kan stole på. Dersom du også trenger en venn å stole på, le sammen med og skape gode minner med så håper jeg å høre fra deg! :-)
Avatar

Hei

mai 11 2020 - 01:25
Forstår godt hvordan du har det er veldig kjekt å ha noen gode venner rundt seg som man kan stole på 100% som er glad i deg for den du er men er ikke enkelt å finne sånne som det :(, å gå tur er kjekt men x3 jeg kan være litt sta av og til men liker også å gå på tur hehe, hva filmer liker du ? Er kjekt det,

Hihi reise og skape eventyr ? Hadde vært artig og så spennende om man bare kunne finne et bilde av et eller annet landskap eller noe magisk sted så kunne man bare hoppe inni bildet og være i en helt annen verden det hadde vært kjempe kult ^^,

Bra du liker å oppleve eventyr å utforske ting da :D, er fint å slappe av lage god mat høres godt ut det ^^, å ha fine samtaler med noen betyr mye når det er noen man kan betro seg til en som alltid stiller opp når man spesielt trenger det som mest :), bor litt utenfor Bergen by 6 mil med bil

Å knytte nære vennskap kan være vanskelig spesielt visst personen man tror er snill å liker deg ikke liker deg egentlig det er trist når man treffer på falske mennesker på internettet eller i virkeligheten det er så dumt å sørgelig når det skjer :(, er leit å høre du har blitt såret før det samme har skjedd med meg :(,

Du kan stole på meg men jeg vet ikke om jeg er så viktig akkurat, å ha gode minner er kjekt men det er ikke lett å finne det alltid når man spesielt ikke finner noen :(, eller man møter falske mennesker,

Kan godt bli venner visst du vil men jeg tror jeg er en nokså kjedelig person jeg sier det fordi jeg har depresjon å føler jeg aldri er bra nok ^^ :D beklager på forhånd at meldingen innlegget mitt er veldig merkelig å rart skrevet :(, håper du har hatt det bra :)
Avatar

Hei

mai 11 2020 - 12:20
Jente på 26 år her og bor på Sotra. Har 2 barn og en samboer som jobber mye kvelder. Har hatt det vanskelig i det siste og mistet mange og sitter igjen med svigerfamilien. Snakker litt med min egen da det har vært vanskelig i det siste. Savner sårt en venninne som jeg kan snakke med om alt og ingenting, som jeg kan stole på. Liker å gå tur og se filmer. Send meg gjerne en melding om du vil prate! :)
Avatar

Heia

juni 2 2020 - 18:20
Jeg er 21 år, kvinne og studerer i Bergen. Jeg sitter i bokstavelig talt akkurat samme situasjon som deg, og vil gjerne bli bedre kjent med deg! Gjerne send en pm hvis du har lyst til å prate litt:)
Avatar

Heisann

juni 5 2020 - 20:57
Jeg er 31 og bor i Bergen. Føler meg ung til sinns, så jeg tror ikke aldersforskjellen spiller noen rolle.

Savner også å ha flere nære venner i nettverket mitt, og jeg føler meg ofte ensom. Et par venninner har fått barn og et par andre har flyttet. Jeg har også slitt litt med sykdom tidligere, og da har det vært vanskelig å holde på venner. Jeg er glad i ulike typer trening (styrke, fjelltur, yoga), matlaging, reising, slappe av med film eller serier osv. Send meg gjerne en melding!
Avatar

Hei..

juni 13 2020 - 23:53
Det er godt å lese at det finnes folk som føler det slik som meg, men leit at man skal føle savn for nære venner..

Hadde vært super gøy å møtes for en kaffe en dag. Bestemme et sted så kan de som vil dukke opp ?????? Trenger sårt å sosialisere litt ???? hva sier dere???

Hilsen dame 33 Bergen
Avatar

Hei

juni 15 2020 - 13:58
Jente/ dame på 33, snart 34 år med samboer og en sønn. Kjenner meg godt igjen i det du skriver, kjenner det på samme måten.
Til forsiden