Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker reisevenn/veninne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker reisevenn/veninne

juni 2 2021 - 20:00
Hei. Er en gutt på 26 år som er nokså ensom og som gruer seg til ferien i juli.
Jeg har lyst å komme meg litt vekk fra hjemplassen, kanskje reise på bilferie eller noe sånt. Men jeg skulle ønske jeg hadde noen å reise med, eller noen å treffe ved en eventuell destinasjon. Noen som kan vise meg rundt, eller bare noen å møte for å ta en prat.
Er i utgangspunktet dårlig på å ta kontakt med fremmede sånn uten videre på ukjente steder, så derfor forsøker jeg gjennom forskjellige kanaler å komme i kontakt med folk på forhånd som kanskje kunne tenke seg å bli kjent, og møtes enten for en roadtrip, spasertur, eller bare for å prate.

Destinasjon er fortsatt uavklart, og avhenger litt av responsen jeg får, men jeg holder til litt utenfor Bergen, så det er ihvertfall utgangspunktet for turen. Hele landet kan være aktuelt.

Dersom noen har tips til eventuelle arrangerte turer eller lignende for unge voksne rundt om i landet, så er det også av interesse.
Tips generelt om å reise alene som ensom i Norge mottas også med takk, i tillegg til tips til destinasjoner.

Litt diverse om meg:
- Gutt 26 år.
- I helt ok/gjennomsnittlig form. (Går kanskje ikke på de aller lengste fjellturene)
- ikke så mye erfaring med å reise.
- ikke så mye erfaring med friluftsliv
- ikke så glad i drikking og fest, liker best rolige samtaler e.l.

Så dersom det er kjekke folk der ute, både gutter og jenter rundt min alder som er åpen for å bli kjent, og eventuelt møtes så er det bare å ta kontakt.
Til forsiden