Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye venner/pratmakere

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye venner/pratmakere

juni 30 2019 - 21:01
Hei. Jeg skal prøve og forholde meg i korthet da dette ble veldig spontant, eg er en mann på 31 år fra Vesterålen. Jeg er for tiden i en veldig deprimert situasjon grunnet "mulig" samlivsbrudd etter snart 13 år.
Jeg har et barn sammens med henne, og det forverrer mye da tanken om mindre tid med barnet sårer meg veldig blandt annet.
Det har gått 1 uke idag og jeg har fortsatt ikke fått landet eller fått snakket ut med noen, og jeg vil gjerne bare prate med noen, kansje få en god venn underveis også, jeg har mange nære venner, men ønsker virkelig å prate med noen andre for øyeblikket.
Det må sies at forholdet vårt er "under maintenace" men jeg kjenner ingen endring i alt hav av følelser selv etter 1 uke, jeg er usikker, redd og veldig sårbar. Tusen takk for tiden din, ønsker du og ta kontakt er du velkommen til det, jeg dømmer ingen og alle (les:18år+) kan gjerne kontakte meg.
Evt snap: buljongterning

10 unødvendige kjappe om meg:
- bilmekaniker
- ærlig
- omtenksom
- sjenert
- datanerd
- glad i film/musikk
- har litt sosial angst
- veier 99kg og er 171cm på strømpelesten
- har en syk og twisted humor
- gråter fortsatt til løvenes konge og titanic

Til forsiden