Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye venner i Trondheim!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye venner i Trondheim!

okt 2 2019 - 00:03
Hei! Jeg er en straks 23 år gammel jente, og er på utkikk etter nye venner i Trondheim som sliter psykisk som meg.. Føler meg litt alene når det kommer til diagnosen min emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse og skulle gjerne hatt noen å dele erfaringer/tanker/følelser med. Har en del venner, men føler ikke at alle forstår meg...
Avatar

Re: Søker nye venner i Trondheim!

okt 16 2019 - 21:43
Hei er en 29 år gammel gutt som bor i Trondheim og har hatt masse psykiske utfordringer igjennom livet. Ta kontakt for en prat
Avatar

Re: Søker nye venner i Trondheim!

okt 17 2019 - 01:24
Hei! Jeg bor ikke i Trondheim, men er der ofte. Jeg er en jente på 30, som også sliter litt psykisk. Jeg er åpen for å møte deg for jeg kunne trengt en venn når jeg er der. Jeg er sosial, sympatisk og engasjert person. Jeg er med på det meste og liker aktiviteter like mye som gode samtaler på feks en kaffe. Har ikke så mange hobyer, men det jeg driver med er strikking og lese bøker.
Håper å høre fra deg!!
Avatar

Re: Søker nye venner i Trondheim!

okt 17 2019 - 20:20
Hei!

Er en gutt på 23, sliter med alvorlig depresjon og angst. Ganske ensom her oppe i Trondheim, flyttet opp hit i August, men har ingen ordentlige venner enda..

Men kan godt være vennen din! Om det er å møtes eller bare snakke over meld spiller ingen rolle. Har også masse av tid, så vil være der hvis det er noe du trenger å snakke om kjapt.

Er med på det meste hvis vi skulle gjort en eller annen aktivitet!
Til forsiden