Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye venner i Trondheim/verden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye venner i Trondheim/verden

nov 25 2022 - 12:21
Hei du, jeg er interessert i å bli kjent med nye mennesker. Helst i Trondheim hvor jeg bor men gjerne også resten landet.

Jeg savner å ha en dypere connection med venner jeg har noe til felles med. Jeg har mange interesser. Mat, Kunst, Fotball, Video, Design, Musikk, Musikkproduksjon, YouTube, Kreativt, Spill, Tankespill, Psykologi, Astrofysikk, Filosofi, "Gode" Samtaler, Gåturer, Historie, Gaming.

Det hadde vært fint å snakke med noen andre som har det vanskelig, både å lytte til og dele med. Jeg er en god lytter, er omtenksom og har vært ute en vinternatt eller to før selv.

Eller så savner jeg savner kanskje ekstra å snakke med mennesker med høg intellektuell nysgjerrighet eller og kreative. Jeg er nokså geeky av meg og glad i teknologi men også nokså artsy og kreativ. Det aller viktigste er likevel at du er snill og grei med et moralsk kompass på plass.
Avatar

Re: Søker nye venner i Trondheim/verden

nov 25 2022 - 18:01
Heisann. Jeg bor på Frøya utenfor Trondheim og er 39, men om du vil ha en nettvenn så er det bare å sende på en melding. Jeg har slitt med psykisk lidelse hele livet, så jeg har mye erfaring med meg. Jeg er forøvrig ganske interessert i IT, nettverk og duppedingser jeg også, og hun ene psykologen min synes jeg hadde passet perfekt som yrkesfilosof.

De senere årene har vært ganske harde, så jeg har ikke samme aktivitetsnivå som tidligere - men jeg er også ganske glad i å sykle, fridykke og løpe. Vil si at jeg er en relativt positiv person ut fra omstendighetene, og jeg er også stolt av å ha ett godt moralsk kompass.
Avatar

Re: Søker nye venner i Trondheim/verden

nov 25 2022 - 19:01
Hei! Jeg bor også i Trondheim og er veldig interessert i å bli kjent med noen og utvikle vennskap. Jeg er 32 år, studerer og jobber. Har bodd her i 2 år, men ikke fått meg noen gode venner enda. Legg meg gjerne til som venn.
Avatar

Hei

feb 17 2023 - 21:34
Bare ta kontakt, jeg vil gjerne bli kjent:) jente 21, trondheim
Avatar

Hei

feb 18 2023 - 21:22
Bare å ta kontakt med meg er 40 bor i Heimdal . Hva lag hei du på da??
Til forsiden