Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye venner i Oslo området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye venner i Oslo området

mars 28 2016 - 18:43
Hei,

Mann 25 år, Asia, flyttet til Oslo området pågrunn av ny jobb etter universitet, men kjenner knapt en sjel her bortsett fra de kolleagene jeg nå jobber sammen med. Har snart vært fast ansatt i 1 år, men merker jeg mangler noen motiveringsfaktorer etter å ha kommet hit.

Jeg er selv veldig glad i å se på cosplay og liker godt anime/manga. Var selv på Desucon 10 (min første con i Norge) og var også på cosplay japan og ble kjent med noen der, men har ikke hatt mulighet til å holde tett kontakt med dem da de bor utenfor Oslo, men de er alle flotte mennesker.

Antar det er mange som sitter i samme problemstilling og ønsker nå å treffe noen mennersker i området. Liker selv å gå tur og se på flotte utsikter. Var nylig i Trondheim på besøk, elsket utsikten fra festningen!

Ta gjerne kontakt om du deler noen av de samme interessene.

Mvh

KT

Til forsiden