Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye venner i Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye venner i Oslo/Akershus

april 7 2018 - 18:05
Jeg har nådd den alderen hvor de fleste vennene jeg har enten nylig har fått egne barn eller allerede er opptatt med familielivet. Noe jeg virkelig unner dem altså!

Tingen er bare at jeg ser ut til å ha valgt å ikke få egne barn. Noe som har begynt å påvirke mitt sosiale liv. Vi er rett og slett i to svært ulike verdener for tiden. Det er forståelig, men begynner også å bli ensomt.

Derfor har søker jeg etter nye venner som er samfunnsengasjerte og som kan trives i et "laidback" vennskap fylt med humor.

Jeg er ei god venninne som tar ting som det kommer. Trives med å bygge trygge relasjoner som varer. Nyter alt fra gode filmer/bøker til en gåtur, skravlestunder og kafe/resturantbesøk. Skal ærlig innrømme at jeg også elsker å lage digg mat. ;-)

D31 =)

Avatar

Velkommen i klubben

april 7 2018 - 18:49
Først må jeg si du er bare 31, og ikke alt håp er ute for deg heller. Finnes mange førstegangsmødre i voksen alder. :) Bare skriver dette fordi du skriver "ser ut til" og ikke direkte selvvalgt frivillig.

Kunne tenkt meg å få kontakt med deg. Er selv 33, langtidssingel og stadiet i livet der barn er uaktuell de neste 3-4 årene (livssituasjon og studier). Vet ikke en gang om jeg faktisk vil ha barn i fremtiden, av personlige årsaker.

Barn vs ikke er evigvarende diskusjon som regel, og mener som individ har vi rett til å bestemme over livet vårt selv, uavhengig hva andre mener og sier.

Sender deg forespørsel, så tar vi kontakten derfra hvis du vil.
Avatar

mulig vennskap ?

april 11 2018 - 17:42
Hei !
Jeg er 42 år og bor i Oslo. Jeg er dame og glad i å gå ut å spise, se film og teater, kunstutstillinger og på konserter. Jeg leser en del og er samfunnsengasjert. Deler du disse interessene ? Turer i skog og mark eller ved vann. Hjemmekos. Jeg har gått på kunstskoler og sunget i kor. Men nå for tiden er det tekst som opptar meg mest. Venn på nett - og møtes hvis vi liker hverandre.
Med vennlig hilsen Sommerhytta.
Avatar

Re: Søker nye venner i Oslo/Akershus

april 11 2018 - 18:26
Hei! Jeg sendte deg en privat melding, men har aldri brukt dette forumet før, så vet ikke om jeg gjorde det riktig :)

Hilsen jente 31
Avatar

Hallo

april 11 2018 - 22:43
Student i hovudstaden, Oslo.
Ein haring som midlertidig har trekt inn til byen for å vedta lærd. Mykkje av tida mi går med til jobb og studier. Det hender eg har fri og da står eg litt i beit på kva eg skal finna på. Det er mykkje eg kunne tenkt å gjera men er vel heller at alt er ikkje like artigt og interesangt aleina. Eg likar å tru at eg er ein god samtale partner og Oppegåande G25 fra vestlandet.

Avatar

:)))

april 15 2018 - 11:41
Hei:D jeg vil også gjerne bli kjent med deg har sendt deg en venneforespørsel ihvertfall
Håper du har det bra
Til forsiden