Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye venner i Kristiansand og omregn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye venner i Kristiansand og omregn

mars 14 2021 - 07:44
Hei hei
Jeg håper jeg finner en ekte venninne som ikke bare liker meg for det jeg gir, men liker meg for den jeg er. Jeg er ei rolig men likevel sprudlende barnslig gift asiatisk dame som liker folk som er åpen, ærlig og ydmyk slik som meg. Jeg er flink til å lytte til deg og vil alltid finne ledig tid til deg. Jeg er veldig glad i folk som har humor og er seg selv. Ikke lett å få meg nye venner i voksen alder selv om man har bodd her i nesten 30 år. Mange av mine gode gamle venner har flyttet til andre byer. Men jeg prøver meg her og gir ikke helt opp.
Mine interesser er blant annet å gå kortere turer, garn, hører på musikk, ser filmer sammen m.m
Håper noen tar kontakt her.
Avatar

:)

april 3 2021 - 01:07
Heisann. Jeg er 32 år, singel og har ei datter som jeg bruker mye av min tid på. Savner å ha ei god venninne å ha kontant med, der vi begge kan prate om stort og smått. Hvor gammel er du? Ikke at alder har så mye å si i grunn. Jeg liker å gå turer, se film og periodevis garn. Send meg gjerne en mld om det høres interessant ut :)
Avatar

:)

april 11 2021 - 00:09
Hei dere to. Jeg er ei jente på 31 år og bor i nærheten av Kristiansand. Savner virkelig en god venninne i nærheten som jeg kan prate med om alt og ingenting. Føler livet bare har løpt fra meg og venner har «falt av på veien», spesielt ved flytting. Har ei lita datter og mann, og ellers ser jeg på meg selv som en livlig og glad person som gir mye av seg selv. Hvis en av dere eller begge er interessert, så send gjerne en melding:)
Til forsiden