Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye veninner på 30 år i oslo/bærum

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye veninner på 30 år i oslo/bærum

feb 11 2016 - 09:22
Hei.
Mulig eg seier ting litt for rett ut
jeg søker en eller to veninner som er rundt 30 år i oslo/bærum som jeg kan bli kjent med.(helst noen som er uten barn)
Jeg har storsett vore aleine og aldri hatt noe sosialt liv og dei eg kjenner eller dei nye eg blir kjent med blir det alltid til at eg prater med over nettet og så føles det slik at eg alltid må ta kontakt og inaktiv visst eg vil finne på noe og det er eg lei av.
Leter etter en veninne som jeg kan gå på kino med, gå på cafe gå turrer eller sitte hjemme å ta en kopp kaffi eller vin og prate. Savner også en veninne som kan ta lit kontakt med meg og spørre om vi skal finne på noe, en som av og til kan ringe å sprørre om jeg er hjemme og om ho kan komme oppom en tur. For det føles alltid slik at jeg må ta kontakt også har eg noe som heter IBS derfor har eg kanskje aldri hatt noen sosialt liv og kanskje har litt sosialt angst. For at jeg skal bli betre/mindre plager med min IBS trenger jeg å komme meg litt meir ut og litt meir i aktivitet og et lite spark bak:) av en veninne som kan få meg litt meir ut.
Avatar

Minner meg om meg selv!

feb 11 2016 - 10:00
Jeg er 26 år og har sliti med mye av det samme. Nå har faktisk ting langsomt begynt å ordne seg for meg. Livet er rart. Vet du grunnen til at du er ensom ??
Jeg har akkurat funnet ut at jeg har hatt ADD hele livet som antagelig har påvirket det sosiale og skole som igjen har påvirket selvtillit. Jeg har fortsatt mine opp og nedturer.

Jeg velger å bare skrive litt om meg selv slik at du og andre kan bli kjent. Har erfaring med at samtaler og kontakt avbrytes fort siden folk ikke blir kjent først.
Mange skriver bare "Jeg vil bli din venn". Noe de sikkert vil men å bli kjent først er jo viktig. Vi kan gjerne skrive litt her for å bli kjent altså =)
Klem
Avatar

Re: Søker nye veninner på 30 år i oslo/bærum

feb 11 2016 - 10:01
Hei! Jeg håper du får noen respons! Jeg bor i Bergen og har barn, så jeg er dessverre ikke det du var ute etter :) Lykke til!
Avatar

Re: Søker nye veninner på 30 år i oslo/bærum

feb 13 2016 - 23:52
Hei!

Kjenner meg igjen. Jente, bor i Oslo, akkurat fylt 32. Flyttet hit ganske nylig, kjenner ikke så mange. Har slitt med sosial angst selv, men er på bedringens vei - og kunne gjerne tenkt meg en ny og god venninne med samme erfaringer. Kaffe, vin, kino, middag osv. Har et barn, men har ofte barnefri i helgene. Hadde vært hyggelig å bli kjent med deg :-)
Til forsiden