Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye veninner i Oslo eller sandvika området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye veninner i Oslo eller sandvika området

nov 22 2015 - 11:20
Hei. Eg er ei jente på 29 år som leitar etter ei eller fleire nye veninne som bur i Oslo eller Sandvika som har ingen barn og er rundt 28-30 år som eg kan være saman med. Har aldri hatt noko sosialt liv og har stortsett alltid vore heime og aleine. Har i dag ein fantastisk kjæreste som eg er veldig glad i og elskar, men trenger å få meg eit sosialt liv. Søker etter veninne som eg kan finne på ting i lag som å lage middag i saman, gå ut og ete, drikke vin, shoppe eller sitte heime hos meg eller veninna/veninnene å prate og drikke kaffi.
Avatar

Hei-

nov 22 2015 - 15:36
Først må jeg bare si en ting og det er at det er utrulig godt å se noen som bare er helt ærlig med ståa i livet sitt, som det å si rett ut at en ikke ha spesielt sosialt liv. Dette er en ting som har plaga meg hele livet og jeg har følt det er litt stigma - både det å ikke ha spesielt sosialt liv og det å fortelle andre om det.

Jeg er 27 år og har bodd i Oslo med kjæresten min i litt over to år nå, og har litt av det samme problemet - har det koselig med kjæresten, men trenger å være i lag med andre enn bare han hver gang jeg vil være sosial. Det skal nevnes at jeg er en person som lett trives aleiene, men å sysle med egne ting, så da er det "lett" å velge det også, fremfor å prøve bli kjent...er ikke greit...:)

For tida er jeg midt i studier og det tenkte jeg skulle åpne opp ett hav av muligheter for nytt bekjentskap. Det var både og. de jeg studerer med er for det meste mellom 19 - 22. Hyggelige jenter å fjase med, men jeg føler meg ofte "ho litt eldre".


Blir kanskje litt frampå nå, men hva med å hilse på hverandre over et glass vin eller noe sånn?
Avatar

Heisann.

nov 22 2015 - 22:07
Hei! Jeg kjenner meg godt igjen:) La oss bli venner her inne og kanskje møtes over en kaffe eller et glass vin etterhvert for å bli kjent
Avatar

Hei!

nov 23 2015 - 12:33
Så fint vi er flere om dette:)
Jeg er gift og gravid, men har lite til ingen sosial omgang utenom når mannen er hjemme.
Er sykemeldt og hjemmeværende så dagene blir lange, skulle gjerne tatt en kaffe med noen i blant. Savner å ha venninner å kunne snakke med og finne på ting med.

Send meg gjerne en melding!
Til forsiden