Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye bekjentskaper i Oslo:-) jente 27 år

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye bekjentskaper i Oslo:-) jente 27 år

mars 5 2016 - 23:10
Hei hei. Jeg har nylig blitt singel etter et nesten 7 år langt forhold. Det er som om jeg ikke har så mye til felles med de som jeg for et par måneder hadde mye til felles med. Mange av de har barn, er gift, eller en samboer og et stødig forhold. Selv om jeg hverken var gift eller hadde barn, så følte jeg at jeg passet inn siden vi var to. Nå prøver jeg å skåne meg selv ved å ikke være så mye sammen med mine etablerte venner.. Ingen av disse bor uansett i Oslo.
Det er ganske tungt. Nå etter så mange år i forhold må jeg lære meg å være 1. I løpet av nær framtid flytter jeg til Oslo fra Skien.. Jeg er litt redd for hva som venter meg i Oslo. Jeg har noen venninner som er single i Oslo, men de har sine liv og sine vennegjenger. Jeg skriver her for jeg ønsker å være litt i forkant. Hvis noen kunne tenke seg å skape nye vennskap så hadde det vært hyggelig. Jeg er glad i trening, kaféliv, konserter, er i grunn ganske alt-etende. Er i grunn en veldig sosial person. På utsiden ser det nok ut som jeg har det bra, med mange venner og alt på stell.. Men savner litt sosial trygghet:)
Avatar

Re: Søker nye bekjentskaper i Oslo:-) jente 27 år

mars 5 2016 - 23:36
Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Det er ikke lett å plutselig bare være èn. Det kan fremdeles være ganske tøft innimellom selv om det er lenge siden mitt mer seriøse forhold ble slutt.

Jeg er 35 år, bor på Majorstua i Oslo. Trives godt her jeg bor. Har siden 2014 jobbet mye for å skaffe meg en nytt sosialt nettverk. Det har resultert i at jeg startet en facebook gruppe hvor vi gjør litt forskjellige aktiviteter sammen. Fra å gå på byen, til å spille kort/brettspill/terninger hos en eller annen, telttur og enklere form for sosialisering. Vi er over 130 medlemmer i gruppen men alle er ikke like aktive. Kanskje kan du finne andre der også som har interesse for å gjøre ting som du også har lyst til. Send meg en venneforespørsel og en melding så skal jeg gi deg navnet på gruppen. Moderatorene her har det med å ta bort lenker og info som skrives offentlig. Jeg kan også tipse deg om en annen nettside jeg har brukt en del til å utvide nettverket mitt.

Selv har jeg litt problemer med å knytte nære relasjoner til andre. Jeg kan fort like folk, men har litt problemer med å slippe folk innpå meg og det å opprettholde kontakten selv om det dreier seg om personer jeg liker. Det er på en måte blitt litt trygt å være alene også. Vil liksom ikke at noen skal true den trygge "boblen" min heller, hvis du skjønner hva jeg mener?

Avatar

Hei

mars 6 2016 - 23:49
Hei. Eg er ei jente på 30 år som bur i oslo/bærum. Kjenner meg godt igjen i det du skriver. Har kjæresten, men ingen barn og ikkje noko sosialt liv. Søker også nokon veninner eg kan bli kjent med og finne på ting i lag, men har alltid endt med at det blir berre nettvenner og visst eg vil finne på noko må eg ta kontakt. Legg meg gjerne til som venn.
Til forsiden