Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker noen å skrive med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker noen å skrive med

mars 23 2016 - 21:41
Hei!

Jeg er ei jente på 29 år fra Trondheim. For tiden bor jeg på et tettsted utenfor Trondheim. Jeg slet fra jeg var 15 til 21 med depresjon, spiseforstyrrelser, selvskading, angst og paranoia. Jeg ble frisk, men har det siste halvåret begynt å slite igjen. Jeg har ikke så mange å snakke med som forstår hvordan det jeg snakker om faktisk føles. Og selv om jeg har familie, føler jeg meg ofte ganske ensom. Jeg er ønsker noen å snakke med om alt under himmel og jord, både hverdagslivet og de vonde tankene og følelsene. Jeg er best til å uttrykke meg skriftlig, så det er derfor jeg søker etter noen å skrive med.

Håper noen vil snakke/skrive med meg! Hvem vet? Kanskje det blir starten på et langt vennskap?
Avatar

Re: Søker noen å skrive med

mars 23 2016 - 22:09
Hei. Jeg er ei jente på snart 21 år, og sliter selv med noe av det samme som du sliter med. Jeg skriver nesten aldri med noen, så vet ikke hvor 'god' jeg er til å skrive eller svare. Ta gjerne kontakt og legg meg til som venn :)
Avatar

Søker noen å skrive med

mars 25 2016 - 01:40
Hei
Jeg er en gutt på 22 år. Jeg sliter med sosial angst og er ganske ensom. Jeg er helt ny her på denne siden og har ikke skrevet med noen før, men jeg føler det hadde vært godt å ha noen å snakke/skrive med. Legg meg gjerne til, vist du vil :)
Avatar

Søker noen å skrive med

mars 27 2016 - 16:19
Hei,er en gutt på 44 år.Er mye alene etter en seperasjon.Har to barn 50%.Vært koselig å hatt en god skrive venninne som man kunne "lufte" det meste med.Har du lyst er det bare å legge meg til som venn:)
Avatar

Hei

mars 28 2016 - 20:02
Hei.
vil veldig gjerne skrive med deg, jeg liker også uttrykke meg selv skriftelig. har alltid egentlig gjort det, så samtaler emd andre eller psykologen min har jeg syns vært vanskelig. Ikke alltid jeg har klart å si de rette ordene eller noe. Så jeg blogger mye både åpent og lukket. Jeg er 31, skal flytte til Oslo nå sammen emd forloveden min. Sliter litt med forskjellige ting. Legg meg gjerne til :)
Avatar

hei

mars 28 2016 - 20:59
Hei!
Er en mann på 29, også fra Trondheim. Har selv slitt en del med angst og depresjon. Legg meg gjerne til hvis du vil snakke.
Avatar

Jente på 15 år fra Rogaland

mars 29 2016 - 00:39
Bare å ta kontakt når du vil, så får du svar når jeg ser at du har tatt kontakt
Til forsiden