Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker noen å prate med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker noen å prate med

juli 17 2019 - 16:08
Hei!

Jeg er en jente på 21 år, bor i Oslo. Søker noen å prate med og dele litt ting med for det har skjedd så mye i livet de siste årene, særlig den siste tiden har jeg gått helt på veggen. Har gode venner rundt meg, og har pratet litt med de. Men føler fortsatt det er for mye å fortelle og de har ikke de samme erfaringene så det er litt begrensa hvor mye de kan komme med.

Jeg vil prate en del om et utrolig vondt og sårt forhold jeg har vært i der kjæresten har vært utro, snakka med andre jenter og begått gjentatte tillitsbrudd mot meg. Jeg syns det har vært vanskelig å komme meg ut av forholdet fordi jeg har vært veldig glad i han og jeg har ønsket å tro på at han har endret seg. Nå er jeg litt lei hele forholdet og vil gjøre det slutt, men får det ikke til. Jeg har også vært syk den siste tiden som har gjort ting mye vanskeligere, og jeg har veldig lite energi i kroppen for tiden.

Til å begynne med ønsker jeg bare en chattevenn, av begge kjønn. Etterhvert kunne jeg gjerne tenkt meg å treffes! Spiller ikke noe rolle hvor gammel du er, så lenge du kan lytte til meg og la meg prate i vei og gråte.
Avatar

Re: Søker noen å prate med

juli 17 2019 - 20:35
Tror jeg kan være en god lytter i denne sammenheng. Har sendt deg en melding.
Avatar

Hei

juli 18 2019 - 04:37
Hei. eg er en gutt på 27. Bor i Oslo. Ser forøvrig etter flere bekjente/venner. Jeg er ikke veldig erfaren selv på "kjæresteting", men jeg liker å lytte, og føler jeg er ganske alreit på å forstå hvordan andre har det. Bare å Legg meg til hvis du vil prate.
Avatar

Re: Søker noen å prate med

juli 18 2019 - 19:48
Hei, jeg har vært i lignende situasjon på din alder og føler med deg.
Jeg lytter gjerne om du ønsker, så bare å legge meg til:)

Mvh

Eirik - 30 år Skedsmo
Avatar

Hei

juli 19 2019 - 19:23
Hei. Jeg har nettopp vært oppi det samme med at ho har gjort ting på si.
Jeg bor dessverre i Bergen men jeg kan gjerne prate med deg om alt og ingen ting.
Sender deg en venneforespørsel
Til forsiden