Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker noen å prate med (angst og depresjon)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker noen å prate med (angst og depresjon)

juli 16 2019 - 20:36
Hei.

Har over en lang tid nå slitt med helseangst, panikkangst og depresjon. Er i en ganske vanskelig og låst situasjon nå, og føler meg utrolig alene selv om jeg har samboer og familie rundt meg.
Bruker dagene fra jeg står opp til jeg legger meg til å engste meg / prøve å redde meg selv fra forskjellige sykdommer som jeg tror er på veg osv. Har kommet inn i ett mønster der jeg ikke orker noe, ikke sover og spise skikkelig og føler meg utrolig oppgitt og redd over situasjonen og med mye bekymring for fremtiden. Noen som er / har vært i lignende situasjon som ønsker å prate?

Jente 26 år fra Hordaland.
Avatar

Hei!

okt 9 2020 - 07:19
Jeg er noe eldre enn deg men har livserfaring. Og vet noe om hvordan det er å ha angst og depresjon.

Vil du prate med meg, så kan du legge meg til som venn.

Mvh Heidi
Avatar

Hei!

okt 14 2020 - 18:05
Du kan også legge til meg som venn hvis du ønsker noen å snakke med. Jente 28 år, vet også litt om hvordan det er å ha depresjon, angst og ulike psykiske utfordringer.
Avatar

Hei

okt 16 2020 - 22:59
Du kan gjerne legge til meg. Jeg har selv generalisert angst som blir forverret i perioder med utfordringer i hverdagen. Jente på 37 år.
Til forsiden