Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nettvenner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nettvenner

okt 8 2019 - 20:51
Heisann.

Jeg er ei dame på snart 40 som leter etter noen hyggelige folk å chatte med :) Liker å prate om det aller meste, gjerne dagligdagse ting, og om livet etter døden da jeg interesserer meg spesielt om dette. Selv er jeg en positiv sjel som har mye å gi, deler det aller meste på godt og vondt, men prøver å holde meg til det som rører seg over dypet. Send meg gjerne en melding så prates vi :) Søker rundt min egen alder
Avatar

Hei

okt 8 2019 - 21:29
Jeg sendte deg en privat melding :)
Avatar

Hei

okt 9 2019 - 10:22
Jeg har sendt deg en venneforespørsel :)
Avatar

Hei

okt 9 2019 - 22:46
Det du skriver er er spennende, temaet som opptar deg likeså. Kan en del om det Gudommelige, ånder og spøkelser. Er interessert i og høre hva du tenker om livet etter døden, men i høyeste grad livet vi lever her og nå. Høres kanskje litt rart ut når jeg likevel skriver at jeg er helt oppegående, med familie og jobb. Men noen interesser skal man jo ha, og den sammenfaller litt med dine interesser. Sender deg en venneforespørsel.
Til forsiden