Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nettvenner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nettvenner

april 28 2022 - 20:57
Jeg søker nye venninner/bekjentskaper på nett. Etter noen tøffe år som pårørende til syk datter og en laang pandemi er det blitt lite tid og krefter til sosialt liv og egne interesser. Føler jeg har falt litt ut, og at jeg ikke har så mye til felles med «gamle venner» lenger. Nettverket har krympet, og jeg kjenner på ensomhet, også sammen med andre.
Ønsker å endre på dette nå, selv om noen ting fortsatt er utfordrende.
Jeg er en dame på 48 år, som er samboer og tenåringsmor.
Er glad i film (kino), musikk, podcasts. Liker cafe’liv, reising, svart humor, konserter, gå turer, lese bøker.. Nå handler det om å finne litt tilbake til seg selv og det jeg liker å gjøre.
Ønsker en samtalepartner som jeg kan dele erfaringer og betraktninger med. Om livet.. Gjerne en som har vært/er i en lignende situasjon og som deler noen av mine interesser. Jeg er en god lytter og savner venninner jeg nå kan relatere til.
I første omgang snakkes vi på nett, men kanskje kan vi møtes etterhvert?
Jeg bor i Osloområdet, men det spiller ingen rolle hvor du bor.
Til forsiden