Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nære venner med livserfaring

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nære venner med livserfaring

okt 1 2014 - 18:36
Hei!

Er i en sårbar fase i livet og ønsker meg gode venner i Oslo :) Treng nokon med litt livserfaring, som tørr å snakke om ting og ikkje berre vil prate om veir og vind.. :) Har opplevd at ein del ''overhøyrer'' meg når eg fortel at eg er sjuk (utmatta, kroniske smerter). Er veldig klar for å bygge gode relasjonar der ein kan snakke om livet på godt og vondt, støtte kvarandre, le, og finne på koselege ting.

Eg er ei 20 år gammal jente som prøver å starte eit liv i Oslo. Det har vist seg å vere ganske utfordrande.. Hatt nokre uheldige jobberfaringar (forrige haust), og no har eg vore sjuk i snart eit år.. Etter ca eit halvt år heime er eg no tilbake i Oslo og prøver å steg for steg bygge opp eit godt liv og god helse.. :) Har starta på bachelor i psykologi, men ser at eg ikkje får tatt eksamen med det første. Treng egnetlig først og fremst å ha eit godt nettverk som gir livet meining, då eg ellers ligg veldig mykje og kviler i løpet av en dag. Er åpen for ulike typer menneske.

Er veldig glad i å dele med andre mennesker, reflektere, lytte, forstå, i gjensidighet til kvarandre. Er en glad person med humor, som også er veldig følsom og kan bli trist og lei meg. Litt berg og dalbane kanskje.. Veldig kreativ, glad i teater, musikk, fargar, leik, skriving, lesing. Beundrer i grunn alle som tørr å vere annleis, ærlege og åpne. Interessert i sjølvutvikling (både vestlig og alternativ), og brenn veldig for psykisk helse, vil gjerne jobbe med det, og gjere samfunnet bevisst på det.

Glad i å gå tur, danse, gjere yoga ol, men no varier det kva eg orker. Opptatt av politikk, men har ingen glede i å diskutere. Trivast best med ein god samtale der ein kan dele og lære av kvarandre. Blir veldig glad når eg møter andre som er opptatt av menneske, psykisk helse, miljø, rettferdigheit, fairtrade, verden, samarbeid osv. Er nok først og fremst den vennen som gjerne vil ha ein god samtale over te/kaffi :) Og som blir fort glad i andre, og ønsker at dei rundt meg skal kjenne seg trygge i lag med meg. Har veeeldig behov for nokre nære veninner no, men også åpen for guttevennar :)

Har nevnt masse her, og vi er så klart forskjellige alle saman, men viss du kjenner deg att i noko og vil ha kontakt, send meg en melding eller svar på forumet! Eg er lett å ta kontakt med :)

Varm helsing frå rosaføler :)
Avatar

Re: Søker nære venner med livserfaring

okt 2 2014 - 21:43
hei :) legg meg til!
så kan vi snakke litt :)
jente på 20 med, du kan kalle det, livserfaring fra de siste årene
Avatar

Re: Søker nære venner med livserfaring

okt 5 2014 - 09:21
Hei jeg er ei jente på 23 år,
Hadde vært koselig og blitt kjent.
Har ikke så mange og være med så kanskje vi har litt feles ting og snakke om og dele :)
Avatar

Heisann

okt 5 2014 - 20:24
Jeg er en jente på 18 år som bor i Oslo, ta gjerne kontakt med meg :)
Avatar

Hei.

okt 10 2014 - 10:03
Jeg er mann på 41 år, og har dermed en del livserfaring etter hvert,
med en del angst for sosiale situasjoner, feildiagnostisering, osv.
Jeg har full forståelse hvis du synes jeg er altfor gammel,
men den alternative biten er også en del av meg.
Det er lettere for meg å utrykke meg gjennom alternative måter som
gjennom dans, bevegelse skriving og andre kunstneriske utrykk enn den
vanlige pratemåten.

Mvh Onlyhuman.
Avatar

Hei

okt 19 2014 - 23:36
Synes innlegget ditt var fint, jeg er 25 år. Spennende å bli kjent med andre mennesker =)
Avatar

Re: Søker nære venner med livserfaring

okt 22 2014 - 18:14
Heisann! Jeg er ikke fra Oslo men fra Stavanger. Jeg er 24 år. Måtte bare svare på linken selv om det er en stund siden du skrev innlegget. Det var som om jeg skulle skrevet det selv! Jeg har akkurat de samme interessen som deg. savner også sårt unge personer med livserfaringl Noen å kunne ha den dype samtalen med. Jeg har slitt med mine harde smeller her i livet, med både fysiske og psykiske plager. Derfor vil jeg inn på psykologistudier, forhåpentligvis i Bergen. Håper du legger meg til som venn her, så kan vi hvertfall snakkes her :)

Mvh Knut
Avatar

Re: Søker nære venner med livserfaring

okt 23 2014 - 02:30
hejhej! 23 årig svensk tjej som bor i oslo.
Du låter som en härlig tjej! Fortfarande keen på en eventuellt ny kompis? :)
Til forsiden