Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker litt utenfor boksen/alternative venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker litt utenfor boksen/alternative venner i Oslo

feb 18 2018 - 21:29
Jeg er en jente på 31 år. Jeg er ensom. Kjenner mange mennesker, men har ingen nettverk. Jeg føler meg annerledes og utenfor. Har ikke de samme interessene som mange av de jeg kjenner og føler at jeg ikke har noen å snakke med om livet og alt annet. Jeg ser på meg selv som oppegående og smart. Med stor innsikt og utrolig mye å gi til andre. Jeg er spirituell og liker å gå dypt. Jeg klarer ikke annet. Jeg er dyp av natur. Jeg er sykt dårlig på å forklare meg når jeg skriver, men snakke det kan jeg. Jeg håper på å finne venner som genuint er interessert i livets mysterier, som vet det er noe mer og som vil dele tanker og ideer med meg. Jeg har mye i ryggsekken, men prøver å ikke la det stoppe meg. Jeg vet for mye til at det skal skje, men er man ensom kommer tankene fortere. Jeg ønsker noen jeg kan lære mer om livet med og som kan lære av meg. Hvis noen forstår meg utifra denne rotete forklaringen, så ta kontakt. Da er du sikkert en som kunne kommet overens med meg.
Avatar

Finnes du?

feb 18 2018 - 22:58
Gutt 23 som gjerne kan gå i dype samtaler med deg, så sannt at du er åpen og ikkje fordommsfull. Merker at det er veldig få personer som faktisk er spirituell av seg og har en naturlig nysjerrighet ovenfor livet og mystismen bak den. Og enda mindre av dem en faktisk kan lære noe av! Er ikke i Oslo området desverre :-(
Avatar

Re: Søker litt utenfor boksen/alternative venner i Oslo

feb 20 2018 - 18:15
Hei, sliter med det samme. Liker det mystiske. Send meg et brev om du har lyst til det.
Avatar

Ta gjerne kontakt

feb 20 2018 - 18:21
Hei! jeg kjenner meg igjenn i mye av det du skriver her :) sender deg en Pm og legger deg til som venn.
Jeg er 27 år gamel og har ikke så mange rundt meg å dele intresene mine med, som er det spirituele, filisofi, meditasjon og psykolig.

Avatar

Hei!

feb 20 2018 - 18:48
Husk at du må legge folk til som venn for å kunne lese private meldinger.
Avatar

Hei :)

mars 7 2018 - 16:21
Kjenner meg veldig godt igjen i hva du skriver. Har reist dypt og frigjort meg fra alle tøyler. Er ikke ensom, men ønsker å kjenne flere da jeg har vært mye på reisen alene.

Er ellers 25 og våknet opp for ett år siden. Har brukt omtrent all fritid på å utvikle meg siden da og bli bedre kjent med den virkelige verden.

Veldig åpen for å møte flere!
Avatar

:)

mars 17 2018 - 22:53
Sender deg pm :)
Avatar

Re: Søker litt utenfor boksen/alternative venner i Oslo

okt 27 2019 - 09:39
Hei! Hadde jeg vært 31 år, ville jeg ha skrevet omtrent det samme som deg. Nå er jeg 58 og har funnet ut av en del ting. Denne vissheten om at det finnes sammenhenger, mønstre, sannhet. Følelsen av å ikke være som andre, se ting annerledes. Behovet for å gå dypt.

Også jeg har vært og er «plaget» på samme måten, men jeg har funnet en del svar. De er dype og vidtrekkende, men de er ikke farlige, tvert imot. Noe handler om personlighetstype, noe om spiritualitet. Ikke minst handler det om å forstå hva verden virkelig er, mye faller på plass da. Jeg vil gjerne samtale med deg, også jeg trenger noen å snakke med som er på samme sted. Ta kontakt hvis du vil, jeg bor i Oslo.
Avatar

Re: Søker litt utenfor boksen/alternative venner i Oslo

okt 28 2019 - 17:58
Jeg er opptatt av slike ting.

Samtidig er jeg veldig jordnær og fungerer normalt i sosiale sammenhenger (hvis det går an å si?).

For tiden prøver jeg å skrive bok om hvordan det er friskt å være syk. Dvs hvordan det alternative kan hjelpe en til å fungere normalt i samfunnet.

Jeg har slitt mye psykisk i perioder.
Avatar

Utenfor boksen hær å.

jan 16 2020 - 14:30
Hei.
Søker nye relasjoner i nærmiljøet her. Er sosial og utadvent med ett spirituelt våkent sinn. Men må bryte litt med ett alt for vant mønster. Har mistet meg selv før og er iferd med å gjenta det. Og er redd jeg ikke har mange sjanser igjen.
De jeg kjenner hær må jeg ta litt avstand fra nå og da er det ensomt. Sliter med å finne måter å bygge nye relasjoner på.
Kan det være at du er en bra person for meg?

Til forsiden