Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker likesinnede

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker likesinnede

mai 24 2013 - 14:41
Hei!
Er en mann på 37 som sliter med angst, nedstemthet og tanker. Er litt sjenert og har problemer med å snakke om det. Tenkte kanskje det var lettere å snakke om det her inne. Send meg gjerne melding :)
Avatar

Hei!

mai 26 2013 - 20:39
Jeg er en mann på 40 år med noe som ble kalt litt dårlig selvtilitt i ungdommen. Prøver aktivt å få det bedere med et men vet det koster. Det er ikke noe å skjule seg bak her inne så her er det bare å snakke ut om nedstemthet og tanker.
Avatar

Hei

mai 28 2013 - 23:37
Det er ikke enkelt dette, men må prøve. Jeg hadde det likens jeg å, med dårlig selvtillit . Den har gradvis blitt bedre siste årene, men innimellom blir man plaget med tanker. Nå har det vært ekstra en periode og det tar på. Gikk på cipralex noen år og det virket godt på meg. Trappet ned på medisinen og var uten noen måneder, men fikk et kraftig tilbakefall. Har startet med medisinen igjen og håper det snart blir bedre.
Til forsiden