Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker folk i Oslo å være sosial med!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker folk i Oslo å være sosial med!

sep 17 2013 - 19:05
Er det noen her inne som kan tenkes å møtes over en kopp kaffe, en gåtur, joggetur, dra på byen i tillegg til mange andre ting?

Alder/kjønn osv. har ingenting å si, jeg vil gjerne bli kjent med så mange som mulig, så ikke nøl med å ta kontakt!

Mann, 23 år, i Oslo for tiden :)
Avatar

vänner

sep 20 2013 - 19:58
Hej hej! Jag tycker det är kul att lära känna nytt folk. Jag är 26 år och bor i Oslo. Hör gärna av dig om du är intresserad :)
Avatar

Hei

sep 23 2013 - 17:43
Jeg vil gjerne være med..er 35år og alenemor om ikke det er noen hinder ..hihi..hadde vært hyggelig å treffe nye venner og finne på noe hyggelig sammen i fellesskap eller bare en og en.
Bor i Bærum, litt utenfor Oslo.
Avatar

Hallo

sep 27 2013 - 12:45
Jeg er en gutt på 26 år og har bodd her et par år. Har dessverre ikke blitt kjent med så mange her ennå, kun noen venner jeg kjente fra tidligere. Har gjerne lyst til å finne på noe sosialt med likesinnede og få meg litt flere venner. Til daglig jobber jeg og trener litt, men skulle gjerne vært litt mer sosial på fritiden. Ta gjerne kontakt :-)
Avatar

=)

okt 6 2013 - 22:07
Skulle gjerne slengt meg med jeg også :- ) fyller 23 i november. Bor i Ås, men vanskelig å bli kjent med nye folk her :- / Har bil og lappen så kommer meg lett til Oslo om det ikke går tog ;- )
Til forsiden