Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker filminteresserte venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker filminteresserte venner i Oslo

feb 7 2018 - 12:53
Jeg er en mann på 33 år som søker venner som deler samme interesse. Så langt tilbake jeg kan huske har jeg hatt film som min ultimate lidenskap, fra jeg oppdaget tv-en i en ung alder, til utallige kinobesøk og en formue brukt på leiefilm og filmsamling opp igjennom årene. Men film var også en flukt. Ingenting føltes bedre og tryggere enn å komme hjem fra skolen og søke tilflukt i filmverden etter en dag med mobbing, noe som også gjorde meg meget sjenert og litt ufrivillig usosial, noe som har blitt bedre med årene. Når jeg startet på media og kommunikasjon-linjen på videregående traff en person som skulle bli en god kompis. I likhet med meg var han også en stille fyr som ikke sa mye, men isen ble fort brutt, og vi begge hadde en annen ting til felles; vi begge ønsket å lage våre egne filmer. Opp gjennom årene laget vi en del små prosjekter, for det meste kortfilmer vi skrev, filmet og redigerte. Ingen mesterverk men det føltes godt å kunne føle seg kreativ og fortelle historier vi fant interessante. I det siste årene har vi dessverre drevet litt bort fra hverandre og alle prosjekter vi begge hadde planlagt, mine egne også, blir aldri annet enn bare snakk når vi møttes. Hva jeg ønsker er å møte noen nye venner som dele samme lidenskap, enten det er å dra på kino, møtes for å snakke film eller å lage prosjekter sammen. Jeg er også meget glad i tv-serier, teater, kunst og fotografering. Høres det ut som noe for deg så er det bare å ta kontakt. :)
Avatar

Heisan

jan 11 2021 - 22:44
Vi deler interessen for filmer og produksjon. I øyeblikket jobber jeg ganske mye med digital intervjuer men hadde prøvd å få en studieplass i en musikk og filmhøyskole. Dessverre funket det ikke fordi perkussionsevnene mine var ikke godt nok men vi kan gjerne snakke litt mer om det. Jeg bor ikke i Oslo i øyeblikket men har også en venn som skal flytte tilbake til byen så snart han få det til. Han har studert film og er også ganske interessert i andre emne som augmented reality i film osv.
Hvis du vil har kontakten kan vi arrangere det.
Ha det bra
Martin
Til forsiden