Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker etter noen å "skravle" med i Drammen og omegn.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker etter noen å "skravle" med i Drammen og omegn.

jan 18 2013 - 19:22
Omegn for meg går helt inn til Oslo da, har jo bil. Er en kvinne på 34, er gift, så ikke ute etter noe annet enn vennskap. Men liker å skravle og bli kjent med folk, og hvem vet, kanskje bygge opp vennskap. Det eneste jeg krever fra deg er at du gir av deg selv. Orker ikke korte enstavelsessvar på ting jeg spør om eller kommenterer.
Avatar

hei

feb 19 2013 - 13:49
Jeg er på samme alder som deg og bor innenfor "drammen og omegn"! Sender deg en venneforespørsel!
Avatar

Hei dere :-)

april 5 2013 - 13:38
Hei :-)
Ser meldingene deres kom for en tid tilbake, prøver likevel. Er 39 år, gift, 3 barn, Drammen. Ønsker meg noen å skravle om "viktige" ting med, har stort sett bare bekjente, mistet mange venner i løpet av flere år med (P)sykdom..
Ny her, prøver å legge dere til som venner :-)
Avatar

-

april 6 2013 - 18:55
bor selv i drammen og trenger venner som jeg kan skravle med og finne på ting med :)
Avatar

Heisann :)

april 7 2013 - 06:38
Er en dame på 40 år, gift, tre barn. Bor 15 min unna Drammen, kunne vært veldig hyggelig og bli kjent med noen nye mennesker. Er ikke bare lett og skaffe seg venner i voksen alder, de man hadde har dessverre falt av underveis, mens man var opptatt med sitt, og hendelser skjedde i tur og orden i familien, glemte man og pleie de vennskap man hadde. Ta gjerne kontakt:)
Avatar

Morrrrro :-)

april 7 2013 - 14:15
Så gøy vi er flere fra Drm - som er ute etter å bli litt kjent..

Ikke veldig fornøyd med forumet her jeg.... trodde at når man ble "venner", kunne man lese noe info om "vennen"... Pluss at jeg jo ikke finner tilbake til trådene jeg har svart på - for i tillegg til dere i denne tråden, har jeg "snakket" med minst 3 andre fra Drm.området...
Kan man opprette private grupper, så ikke hvem som helst kan lese ?? Kjenner ihvertfall jeg at jeg ikke har så veldig lyst til å fortelle private ting når hvem som helst kan lese...
Men - kan fortelle at jeg har det rimelig bra for tiden... har ikke jobbet på 10 år, men skal nå begynne 1-2 dager i uka, føler meg klar for det.. Diagnose bipolar for 12 år siden, veldig turbulente år, men ting føles mer stabile nå...*hurrrra*...
Det jeg sliter mest med er ensomhet, mistet så mange venner, og orker ikke holde kontakt med bekjente som kun er interessert i overfladiske ting... Er som en av dere skriver her kun ute etter kjente en kan åpne seg for - etterhvert - og få respons og kanskje ha noen felles opplevelser og erfaringer..
Dere jeg har skrevet med på andre tråder, håper dere følger opp her og gir ett *pipp* om dere er her...
Idiotisk at man ikke kan se hvem som er pålogget da ?!?
Ha en strålende dag alle :-)
Avatar

Hei!

april 14 2013 - 12:49
Jeg bor i Oslo da, men hvis dere vil ta turen inn til Oslo en dag eller jeg kan dra til Drammen. Jeg er 40 år. Ingen barn. Liker å gå turer, reise, sitte på cafe, restaurant, gå på utstilling, kino og mer. Jeg er ikke veldig skravlete, men synes det er hyggelig å møte nye folk. Jeg har send deg venneforespørsel. Vi kunne f.eks. dannet en jentegjeng/klubb?
Avatar

Hei

april 14 2013 - 15:14
Jeg bor rett ved Drammen, er 32 år og ønsker meg venner men er veldig sjenert og engstelig.
Til forsiden