Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker etter nettvenner, kanskje møtes etterhvert. 22 år, bor i Oslo men er ofte i Bærum.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker etter nettvenner, kanskje møtes etterhvert. 22 år, bor i Oslo men er ofte i Bærum.

juli 25 2019 - 02:11
Hei, vil helst snakke med folk rundt samme alder men ikke opptatt av kjønn. Er ganske så ensom for tiden, veldig introvert og sliter en del med angst. Er ikke så flink til å være sosial og som oftest er jeg bare ukomfortabel når jeg er det, men samtidig liker jeg følelsen av å ha noen å dele interresser med, følelser, tanker osv.
Noe av ting jeg liker er filmer, bøker, tv serier, male, spille litt og skrive. Fantasy er jeg er stor fan av :) Er også glad i dyr, har en hund som tvinger meg ut når ting er ekstra tøft, så det hjelper. Holder på å gå ned i vekt, hatt problemer med vekten i en lang periode nå, så hadde også vært fint å ha noen å snakke om det med. Har kik og snap hvis noen vil adde meg der, kik er maggie_516
Avatar

Hei

juli 25 2019 - 04:04
Jeg leste det du skrev, jeg er en gutt som blir 16 i høst, og som bor på Tynset, snart Stange...
Jegg kan godt snakke med deg hvis det er greit? Jeg sliter med ensomhet selv...
Avatar

Hei

juli 25 2019 - 04:12
Hei! Kjenner meg igjen i noe av det du skriver og snakker gjerne med deg. 21 år gammel jente fra Ski. Deler noen av interessene dine som serier, filmer og dyr. Driver selv å går ned i vekt og kjenner også på det at det hadde vært fint å ha noen å dele det med.
Avatar

Hei

juli 25 2019 - 22:45
Har sendt melding og venneforespørsel
Til forsiden