Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker en venn!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker en venn!

sep 12 2015 - 10:44
Hei.

Jeg er en gutt på 24 år som bor litt sør for oslo.
Jeg søker en venn å snakke med og gjerne gjøre ting med på fritiden.
På fritiden er stort sett det eneste jeg gjør å slappe av hjemme, eller trene, men har lyst til å komme meg mere ut og være med venner og gjøre morsomme ting sammen. Reiser, fjellturer, resturant, kino, fysiske aktiviteter, kvelder foran peisen på hytta, filmkvelder med god mat på sofaen hjemme og shopping er noen av mange ting jeg ville likt og gjøre mere av.
Sliter litt med noe som kan minne om sosial angst og sliter med å ta kontakt og føre en samtale med personer i virkeligheten.
Ble derfor veldig glad når jeg fant dette nettsteder og kjente at det kanskje var håp om at det fantes noen som meg selv, som satt der alene og ville ha en venn og tilbringe tid med.

Ikke nøl med å sende meg en melding om det er noe du lurer på!
Håper å høre fra deg!

mvh Kjetil.
Avatar

Hei

sep 15 2015 - 21:31
Hei hvor bor du,jeg bor i Oslo hvertfall, og er glad i filmer,gå på kino, trene har du lyst til å bli med ??

Jeg har noe som heter nonverbale lærevansker noe som hemmer meg velig sosialt,kan fungere bra med 1-2 personer,blir det flere detter jeg ut, så jeg foretrekker å finne på ting med 1 person om gangen.

Elsker punk-rock,favorittartisene mine er bl.a Brce Springsteen,Jefferson Airplane,Vaselines,Nirvana m.fl. Hva liker du å gjøre ??


Hilsen Aleksander


Til forsiden