Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker en venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker en venn

mars 22 2015 - 19:46
Hei! Jeg er en jente eller er vel en dame nå (har nettopp fylt 36). Jeg har meget gode kollegaer på jobb i Oslo, men kjenner absolutt ingen i kommunen hvor jeg bor (Nannestad). Jeg er en hyggelig og omtenksom person, men er ikke den flinkeste med å bygge relasjoner og nettverk.. Jeg er gift og har et barn. Vil gjerne finne en venn som jeg kunne prate om hva som helst med, ta en tur til kino eller kansje på treningsstudio? Trener på Fresh Fitness Jessheim. Er det noen som trenger en venn her?
Avatar

Re: Søker en venn

mars 26 2015 - 00:38
Hei.bor ikke så langt fra deg,i Ullensaker.jeg er en jente på 29 år.er alenemamma for en jente på 4.ønsker selv finne noen som vil finne på litt ting,da jeg ikke har å mange rundt meg. Send meg gjerne en venneforepørsel,så kan vi snakkes mer :-)
Avatar

Re: Søker en venn

mars 31 2015 - 23:43
Hei! Har sendt deg melding nå :)
Avatar

Hei

april 12 2015 - 22:17
Jeg bor på Råholt, er 40 år. Vil gjerne snakke med deg :) Er heller ikke så flink til å bygge relasjoner, men virker som dette er et godt sted og begynne :)

Ta kontakt hvis du vil :)
Til forsiden