Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker du også en ny venn? Velg meg da! :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker du også en ny venn? Velg meg da! :-)

mai 3 2021 - 19:05
Hei! Søker du en venn som er en gutt på 25 år og bor i Trondheim? Da er det bare å sende en melding, og ikke glemm venneforespørselen!

Det er ikke viktig hvor gammel eller hvilket kjønn du er, eller hvor du holder til, så lenge du er et blidt, ærlig, og hensynsfullt menneske! Det hadde sikkert vært gøy, hvis du også hadde bodd i Trondheim eller omegn, slik at vi kunne treffes og finne på noe. Hvis du ikke bor her, så kan vi uansett skrives, det er alltid fint å ha venner et annet sted også.

Litt mer om meg: Jeg er glad i friluftsliv, fotografering, og matlaging, men også åpen for og interessert i mye annet. Som du har kanskje allerede funnet ut er jeg opprinnelig ikke fra Norge, men jeg flyttet til landet pga studiene mine og så bestemte jeg meg for å bli.

Og nå, siden du allerde har brukt tid på å lese dette, kan du også bare skrive en melding, og så tar vi det derfra.
Vi snakkes!
Til forsiden