Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker du en venn, eller bare noen å snakke med så send meg en melding=)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker du en venn, eller bare noen å snakke med så send meg en melding=)

juni 16 2013 - 20:19
Hei, jeg kom over denne siden av en tilfeldighet men når jeg leste litt gjennom forumet her virket det som det ikke var alle som hadde det like lett.

Jeg er vell det man kan kalle veldig sosial og liker å finne på mye rart i og med at jeg har veldig mye fri med det jeg jobber med.

Derfor så syntes jeg det er gøyt å bli kjent med alle mulig type mennesker og i forskjellige aldre.

Så hvis det er noe så sliter litt med noe eller ikke har den vennegjengen de en gang hadde så er det bare til å sende meg en melding så kan vi finne på noe kjekt.

Jeg er en gutt fra bergen og 21 år.
Avatar

Hei!

juni 18 2013 - 20:27
Jeg er mann,40 år har jeg blitt,bor i andre enden av Norge men vi kan jo prates,det virker som om du er åpen og at du svarer alle. Så venter jeg på svar fra deg:) Jeg er utøvende hobbymusiker og trygdet,men ikke parkert:) Langt ifra. Hva driver du med?/er du interesert i? Man må ikke være helt like for å prate,det er jeg enig i.
Avatar

re

juni 19 2013 - 22:33
Hei på deg!

Ja, jeg syntes det er utrolig gøy å bli kjent med nye folk, alder har egentlig ikke så mye å si.

Jeg driver med alt som faller meg inn for dagen, tar det litt som det kommer egentlig, men liker godt å være aktiv som å gå mye på de flotte fjellene vi har rundt bergen også er jeg en relativ ivrig fan av windsurfing, selv om jeg må en 40 min kjøretur utenfor bergen for å komme til en noenlunde bra plass å bedrive dette med.

For å si det sånn så kan jeg en dag gå på ølkurs og den neste kan jeg være i oslo for å feste litt fra meg og møte fraflyttere fra bergen;).

Jeg driver ikke med musikk, men har litt bekjentskap som driver mye med dette og jeg syntes det virker utrolig gøy å drive på med musikk, er bare synd jeg ikke har tolmodiget til å sette meg inn i det nå.

Hvor i landet er så du fra da?
Til forsiden