Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker den helt spesielle venninnen. Og jeg er sikker på at det er deg.....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker den helt spesielle venninnen. Og jeg er sikker på at det er deg.....

jan 29 2020 - 20:08
Hei på deg, er du som meg ensom? Eller kanskje du bare søker nye venner? Da har vi noe veldig viktig til felles. ENSOMHETEN ER VIRKELIG NOE SOM SKREMMER MEG. Selv er jeg en fyr på 58 år, og som egentlig har hatt alt i livet mitt. Men etter at jeg ble singel forsvant alle venner og bekjente. Noe som jeg antar skyldes at jeg mistet kontakten med mine venner etter at jeg flyttet fra Oslo til min eks samboer hjemkommune. Faktum er at ikke noen av våre den gang felles venner har ringt på døra etter at hun flyttet.

Riktignok fikk jeg ødelagt ryggen og må tidvis benytte meg av rullestolen min. Men jeg bærer ikke på en farlig smitte av noe slag. Selv om det til tider kan virke som om folk tror det. Dersom du ønsker å ta kontakt, men lurer på om du tør. Så sier jeg bare gjør det, så du ikke går glipp av noe du kanskje vil angre på.

Stiller ikke noen krav til deg utover det at du er deg selv

Regner med at du som jeg har litt ballast etter å ha levd noen år, men uansett hva det er blir det ikke noe problem, og jeg lover deg at alt forblir mellom oss.
Avatar

Den spesielle vennen

jan 30 2020 - 23:44
Gjensidig respekt, ærlighet og åpenhet krydret med empati og stort hjerte.
Dette er ingredienser som er helt grunnleggende i alle mellommenneskelige forhold, men dog så vanskelig å finne i en travel verden.
Viktig å bare være. Nyte livet den stunden vi er her. Dele gleder og sorger.
Er glad i turer ved sjøen. Koser meg med barnebarna som er livets dessert. Har to foreløpig og det er kun den eldste som er stor nok til å være med på forskjellige aktiviteter. Hun gir meg mye livsglede.
Den andre er baby så det er ikke så mye å finne på enda.
Hadde vært koselig å høre fra deg.

Til forsiden