Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker brevvenner fra hele landet / Venner i Vesterålen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker brevvenner fra hele landet / Venner i Vesterålen

mai 20 2019 - 14:19
Jeg er ei jente på snart 30 som søker noe å skrive gode, gammeldagse brev med! Det er koselig å finne noe annet enn regninger og reklame i postkassen og enda finere å sende av gårde et håndskrevet brev til en venn et annet sted i landet. Jeg liker bøker, naturen, skriving, gamle ting og teater. Jeg er opptatt av kunst, kultur og litteratur og elsker å lære / gå på foredrag / inspirasjonsreiser. Drømmer om et sted på landet hvor jeg kan leve et enkelt liv som forfatter, uten den kjedelige kontorjobben som jeg egentlig har :)

Søker også venner i Vesterålen :)
Avatar

Brevvenn

mai 22 2019 - 02:02
Hei! Eg har kjempelyst å bli brevvenn med deg! Har alltid elska å skrive brev eller dikt eller berre skrive for å skrive. Eg er ei jente på 18 år frå Sogn og Fjordane.
Avatar

Brevvenn

mai 24 2019 - 17:28
Jeg ønsker også å skrive :-) Send meg gjerne en PM
Avatar

Hei :-)

april 25 2022 - 19:45
Ser innlegget er gammelt nå. Men hvis du er interessert i en brevvenn så hadde det vært veldig hyggelig. Jeg er en jente på snart 31 år, bor i Bergen og som elsker brev, gamle tradisjoner, gamle vintage ting og jeg skulle ønske jeg kunne leve i brevenes tid :-) Jeg er en rolig jente som liker å lese og skrive og som trives med litt slow living og familietid☺️ Håper på hyggelig tilbakemelding.
Avatar

Hei:)

april 26 2022 - 16:17
Hei:), eg vil gjerne skrive brev med deg:),
Eg er en mann på 30 år, fra Kvinnherhad, som no bur på Austevoll
Til forsiden