Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Snakke?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Snakke?

sep 19 2020 - 06:16
Hei!

Vet ikke helt hva jeg søker etter eller hva jeg ønsker å få ut av det her, men noen å snakke med i bunn og grunn. Kan prate om hva som helst egentlig, jeg er en person som tenker ekstremt mye, og jeg blir smågal av å holde det meste inne. Vil du diskutere mennesker, og hvorfor vi er som vi er? Let's do it. Vil du snakke om gaming eller andre hobbyer? I'm in. Noe du sliter med? Skriv i vei. Vil gjerne snakke med noen som ikke er redde for å åpne seg, reflektere og endre meninger, og samtidig stå for det de mener. Tar meg sjeldent nær av noe og er åpen for å diskutere det meste. Spiller ingen rolle hvilken identitet du har, verken alder, kjønn eller andre identiteter.

Ikke at det burde spille noen rolle, men er en jente (dame? Høres rart ut) på 25 fra Østfold.

Ta kontakt om du vil, åpen for det meste av samtaler!
Avatar

Re: Snakke?

sep 19 2020 - 13:57
Hei:) Jeg har sendt deg melding:)
Avatar

Re: Snakke?

sep 19 2020 - 16:26
Hei :-) Jeg snakker gjerne! Jeg sender en venneforespørsel jeg B-)
Avatar

Re: Snakke?

sep 23 2020 - 00:53
Hei, snakker gjerne med deg jeg :)
Avatar

Hei!

sep 27 2020 - 03:33
Sendte deg en venneforespørsel!
Avatar

Åhh du beskriver akkurat det jeg har tenkt i stillhet en god stund

sep 29 2020 - 04:20
Jeg er en jente på 32 år fra Østfold og savner noen og kunne prate med, som også ønsker og prate med meg. Jeg har mistet flere av de nærmeste som har gått bort, og i ettertid kjenner jeg veldig på ensomheten av og ha mistet så mange. Jeg og liker og game og twitcher en sjeldent gang. Jeg er egt veldig sosial av meg men har fordi jeg har slitt en del idet siste bare isolert meg hjemme og vekk fra omverdenen. Livet mitt er ikke så svart hvitt men jeg bare savner en venn og le med, snakke om forskjellige innteresser med og kanskje game sammen. Har mange forskjellige hobbyer så er ikke vanskelig med og gjøre ting med. Jeg har venner med de er opptatt av både barn og hverdag, og da kjenner jeg ensomheten sniker seg innpå
Avatar

Re: Snakke?

okt 14 2020 - 17:00
Jeg kan prate om det er behov, send meg pm :)
Til forsiden