Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skriv sted..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skriv sted..?

jan 2 2020 - 15:48
Kan folk som skriver at de søker venner være så greie å skrive stedsnavn, fylke eller hvilken region av landet dere helst søker venner i..? Er så mye lettere å finne ut om man skal respondere på "utlysningen"..
Hilsen Rogalending.
Avatar

Enig!

jan 2 2020 - 16:35
Si det med ord burde skrevet i innledningen under "finn venner" på forumet her MED FET SKRIFT hvordan folk skal bør formulere kontaktannonsene sine, og gjort dette tydelig for å slippe så mye frustrasjon fra alle som lurer på dette hver omtrent hver eneste gang noen skriver et innlegg...

Det er utrolig lite oppdateringer og utvikling på nettsiden her, noe som er frustrerende og ganske dårlig, også synes jeg. Det er tross alt ganske mange i Norge som strever psykisk... :(
Avatar

Helt sant

jan 2 2020 - 19:45
Det er helt sant, det du skriver. Helst skulle 'finn venner' vært inndelt i fylker..

Som det meste i samfunnet handler det om forståelse og å ta ansvar. Alt for mange steder i samfunnet er dette fravikende, ute i samfunnet og på nett..!
Til forsiden