Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sidetmedchat!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sidetmedchat!

mai 27 2022 - 16:37
Hei! Vil du joine en Discord server hvor alle er velkommen og inkludert? Hvor man kan prate om hva som helst man har på hjertet? Hvor man kan støtte hverandre å være der for hverandre? I et fint og trygt fellesskap!
Dette skal være en trygg server hvor man er snille med hverandre, og kan være trygg på å prate om det man ønsker.
Send meg en dm så sender jeg link til serveren. Håper mange har lyst å titte innom å se om dette kjennes ut som en trygg plass for deg :)

Serveren kan minne om sdmo forumet. Bare at på Discord er det mye lettere å prate og få svar. Det er mer aktivitet der. Her på SDMO forumet er det nesten helt dødt, og det tar lang tid og er tungvindt å føre en dialog.
Avatar

Re: Sidetmedchat!

mai 28 2022 - 13:06
...men man er ikke anonym der, må registrere seg med telefonnummer etc... stemmer ikke det?
Avatar

Ups! Mullvarp har et poeng

mai 28 2022 - 21:19
Ja det stemmer faktisk! Jeg hadde helt glemt det, så bra du følger med å sier ifra!
Liten glipp fra min side.
Man må registrere seg med enten e-post eller tlf nr for å registrere seg som bruker på Discord.
Men m så vidt jeg vet og har sjekket ut nå så er det bare man selv som ser den informasjonen på sin brukerkonto. Man kan sikkert velge at den infoen skal være offentlig, men jeg mener den er privat og bare en selv som kan finne slik info på egen konto. Så tror man kan være ganske så anonyme.
- Korrekt meg gjerne om jeg tar feil. Er ikke noe super ekspert på Discord (enda) haha. :)
Avatar

Du er anonym

mai 29 2022 - 10:46
Det stemmer at man må enten registrere med en epostkonto eller telefonnummer, men det stemmer ikke at man ikke kan være anonym på Discord. Du kan lett lage deg en egen e-postkonto på f.eks. gmail og bruke den kun til Discord hvis du er bekymret for det med anonymitet. Selv eieren av en Discord-server har ikke muligheten til å sjekke opp brukernes epostadresse eller telefonnummer. Bruker informasjon er begrenset til å være kun "brukernavn", så lenge du ikke gir fra deg personopplysninger ved egen initiativ. Håper dette var til hjelp for å avklare spørsmålet om anonymitet!
Til forsiden