Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ser etter venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ser etter venner i Oslo

juni 27 2022 - 23:07
Hei alle sammen. Jeg (jente, 21) ser etter venner. Jeg skulle gjerne møtt noen hyggelige folk å henge med i Oslo. Det beste er venner man kan møte på sparket eller ringe når man kjeder seg. Er glad i musikk, sjakk, bading, park, tur, maling og øl, og liker å ta det rolig. Alle aldre og kjønn er velkomne!
Avatar

En mulig venn?

juli 11 2022 - 03:28
Hei, jeg er en 26 år gammel mann og er også i Oslo.
Jeg liker også musikk, litt forskjellig type sjangere, men jeg har ikke hørt på så mye musikk i det siste. Jeg spiller ikke sjakk, selv om jeg liker det litt og har hatt lite grann interesse for det, og jeg er ganske dårlig til å spille. Det er veldig sjeldent jeg bader og pleier alltid å grue meg til det helt til jeg er i vannet og det er ikke først da jeg skjønner at jeg faktisk liker å bade. Jeg liker gress, planter og trær, så jeg har ikke noe imot parker, eller turer. Maler ikke i det hele tatt, men igjen så er det noe jeg har hatt tanker om. Jeg drikker ikke og er litt ukomfortabel i barer. Som du skjønner etter å lest alt dette, så har jeg ikke samme interesser som deg, og vi er nok ikke veldig kompatibel, men hvis du vil bare henge med noen og prate litt, mens vi går turer eller går omkring i parker, eller bare ta det rolig generelt, kanskje du kan ta kontakt med meg, og hvem vet kanskje vi til og med blir venner.
Til forsiden