Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ser etter en partner som har app utvikling ferdigheter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ser etter en partner som har app utvikling ferdigheter

feb 17 2022 - 21:45
Hei alle sammen,

Jeg var ikke klar over denne siden her, men jeg er på utkikk etter en person her inne som har erfaring innen app utvikling, da jeg ønsker å lage en app for personer som ikke har det så bra, selv om denne siden virket til å være veldig bra – og om du eksisterer her inne så ta kontakt (om du har noen utfordringer i hverdagen er det bare et pluss)

Siden jeg først skriver noe her så kan jeg likeså greit dele min fortid i tilfelle noen lider av det samme nå.

For noen år siden så opplevde jeg sterke panikkanfall, der jeg følte at jeg rett å slett mistet min identitet fullstendig, dette varte i noen minutter av gangen, så gikk resten av dagen til å bekymre seg for når neste panikkanfall skulle komme. Dette gjorde at jeg tok mindre og mindre kontakt med venner, å de gangene jeg først gikk ut så gikk jeg fort hjem.

Jeg husker jeg sov med Tven på, for å unngå å høre mine egne tanker, Jeg var redd for og dø, men også redd for å leve. Å når man ikke fant noen andre som var i samme situasjon så var det også vanskelig å fortelle dette til noen. Jeg var redd for å bli gal, (noe jeg sikkert var på den tiden)

Uansett så tok dette en god tid før det gikk bort, Jeg husker jeg prøvde å lese litt bøker, rørte ikke alkohol, og prøvde med litt hjernetrim som sudoku etc. Så ble det gradvis bedre, men det var mye 3 skritt frem og 2 tilbake. Så alt i alt tok det nok en 3-4 år før jeg var helt kvitt det. (Kunne sikkert gått mye fortere om jeg fant noen i samme situasjon og hadde turt å fortelle dette til noen)

Er det noen som ikke har app erfaring, men som kjenner seg igjen i overnevnte skal dere bare skrive til meg, så kan jeg gå litt mer i dybden om dere trenger noen å snakke med :)

Med dette vil jeg ønske dere alle en riktig fin kveld videre. Selv sitter jeg i sofaen med beina på bordet og covid i halsen.
Avatar

Hei!

feb 19 2022 - 15:54
Jeg kan bidra. Ta kontakt.
Til forsiden