Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmord, Rus, Selvskading, Alkoholisme-typ Støttegrupper der ute?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmord, Rus, Selvskading, Alkoholisme-typ Støttegrupper der ute?

sep 4 2021 - 02:10
Støttegrupper i Oslo / Alkoholisme rus og selvskadingSep 4 2021 - 01:47Vært mye innom den siden her siden jeg var ung, aldri egentlig hatt noen særlig å snakke med men mye bra innspill! Sliter veldig mye med meg selv, er diagnosert med OCD og tourettes, en rekke andre ting også som depresjon og mindre lidelser som gjør at hverdagen min oppleves veldig annerledes enn de fleste.

Nå i år tok jeg min første overdose, egentlig en veldig god opplevelse hvor jeg innså hvor alene man egentlig er i livet, og uten familie hvor få som bryr seg om deg.
Jeg har ingen familie i alder av 21, har en far som er alkoholiker hvor jeg har veldig lyst å bli kjent med andre med lignende situasjon.. Ikke flink til å takle det selv.

Sitter veldig mye igjen etter helga, og hverdagen forsåvidt og vurderer å ta overdose på ny, veldig lite fremgang i livet mitt og jeg detter alltid tilbake på samme sted.
Har hatt lyst å gå innom kirka, vet ikke helt åssen det er.

Noen som har noen erfaring med støttegrupper, kirka, Kirkens SOS eller noe lignende? Jeg er for det meste veldig ensom. Har ikke lyst å dø så ung men jeg klarer ikke ta vare på meg selv lenger og kunne gjerne trengt å se til andre mennesker i samme situasjon
Avatar

Re: Selvmord, Rus, Selvskading, Alkoholisme-typ Støttegrupper der ute?

sep 4 2021 - 05:51
Jeg har personlig ikke alkohol eller rusproblemer, men jeg har blitt misbrukt i barndommen. En kompis av meg er tørrlagt alkoholiker.

Hvis du vil ha framgang i livet, ville jeg innlagt meg selv på avvenning, blitt ren og fått en ny start i livet. Du ville fått et nytt syn og nye muligheter i livet.

Gud bryr seg om alle mennesker, men verden er ikke i hans makt, det er Satan som styrer verden.

Jeg håper ikke du tar overdose igjen. Jeg vil gjerne snakke med deg hvis du ønsker det selv.

Mvh Filip
Avatar

Til "kveldsvakt"

sep 4 2021 - 11:03
Hvis du bor i Oslo eller i nærheten så kan jeg godt bli med deg til kirken hvis du ikke vil dra dit alene. Tar gjerne en kaffe/te med deg etterpå også hvis du har behov for å snakke. Jeg dømmer ikke og jeg er flink til å lytte. Tenk litt på det hvertfall, og ta kontakt med meg hvis du vil.
Til forsiden