Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savner noen...gjøvik, oppland

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savner noen...gjøvik, oppland

aug 2 2016 - 19:56
Hei. Jeg er en 42 år gammel mann, bor alene med min datter, jobber i omsorgssektoren. Jeg er etterhvert mye alene og jobber stort sett folk som er opptatte med familie. Jeg er innflytter og opplever vel at det kan være vanskelig å komme inn på andre mennesker her i byen. Jenta min begynner å vokse til, og jeg kjenner mer på en ensomhetsfølelse nå...savner ikke de store tinga, bare det å diskutere litt, prate om ei bok, se en fotballkamp, gå på konsert, en skitur, vet det ikke er så enkelt å finne nye venner i min alder, men man kan jo prøve likevel...blir så fort til at man ikke kommer seg ut, og lar man tiden gå blir det ikke enklere....

Jeg er voksen og har en god del erfaringer i livet. Seriøs og ordentlig, tror jeg. Opptatt av samfunnet, litteratur, fotball, fysisk aktivitet, turer o.l...jef syns verden av og til går litt for fort og litt over stokk og stein...ønsker alle som sliter med sine ting en så fin kveld som mulig:)

Håper å høre fra noen,
Avatar

Hei

aug 4 2016 - 12:11
Tar gjerne en prat.
Bosatt på Toten.
Legg meg gjerne til som venn.
Til forsiden