Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savner gode venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savner gode venner

april 1 2013 - 19:55
Jeg er ei jente på 30 år som savner gode venner.Jeg sliter med sosial angst og jobber ikke.Isolerer meg mye og syns det er kjempe vanskelig å bryte den onde sirkelen.Har et barn.Så fint om du også har barn..Savner venner å finne på ting med ,Reise med,Jeg bor i Drammen så fint om du bor i nærheten:)
Avatar

Hei! :-)

april 2 2013 - 18:29
Hei! :-) Jeg er ei 17 år gammel jente ( blir 18 dette året ) som bor like ved Drammen i Buskerud. :-) Har selv litt lett for å isolere meg enkelte ganger, da jeg ofte savner mer å gjøre på ettermiddags- og kveldstid i hverdagene. :-) Savner generelt flere venninner. Legger deg til jeg, så kan du selv bestemme om du vil godta eller ikke. :-)
Avatar

Hei :-)

april 5 2013 - 15:09
Er 39 år, Drammen, 3 barn...
Helt ny her, legger deg til som venn ...
Koselig om du tar kontakt...hmmm....hvordan skriver man privat-meldinger her egentlig ? Eller får jeg det ikke til fordi jeg ikke har noen ennå kanskje :)....
Avatar

-

april 6 2013 - 18:53
Hei :) Bor i drammen selv. Har de samme savnene jeg og :) har en gutt og ei jente :) Vil gjerne legge deg til som venn :)
Avatar

Hei på deg!

april 14 2013 - 12:43
Hei, jeg er en kvinne som har blitt 40 år nå. Bor i Oslo. Lever ganske isolert pga depresjon og sosial vegring/angst. Jeg jobber heller ikke. Har på en måte gitt opp arbeidslivet, men er ikke ufør ennå. Jeg vil gjerne møte folk på dagtid, ettermiddag og kveld. Jeg trener 3 dager i uken, spinning og saltrening (kondisjon og styrke). Jeg liker å gå turer i naturen, reise, sitte på cafe, restaurant, trene, gå på utstilling og mer. Jeg vil kun ha kontakt med de som virkelig er interessert. Jeg er lei av å maile med folk som aldri vil treffes. Jeg har sendt deg vennforespørsel.
Til forsiden