Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savner en nær og fortrolig venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savner en nær og fortrolig venn

mai 31 2016 - 21:34
Hei der ute :-)
Jeg slettetdet "gamle" innlegget fordi jeg forsto at det kanskje ble litt "mangelfult" :-)
Det ser ut som om det for det meste er unge mennesker her inne, og det er vel kanskje ikke så merkelig, det er jo dem som er mest kjent med PC, men jeg prøver meg allikevel . Selv er jeg en mann godt opp i årene kan man vel si (1952). Jeg fungerer rimelig bra sosialt, men så er det dette med ensomhetsfølelsen. Jeg har vanskelig for å tro på mennesker etter for mange "dolker i ryggen". Det er nok noen "skader" fra barndommen som også gjør seg gjeldende. Selv om jeg er godt voksen, så føler jeg meg nok dypt inne iblant som et barn med behov for kjærlighet, ( Det man ikke fikk som barn får man ikke nok av som voksen sies det jo) Det hadde vært fint å ha noen å prate med som kanskje også savner nærhet, kjærlighet og fortrolighet. Jeg er nok av den "kreative" sorten,med mange hobbyer opp gjennom årene ( Musikk er en av dem), Kan godt prate "small talk" når det passer, men liker også en god samtale om livet og menneskelige relasjoner. Og så det er sagt, har ikke den fjerneste interesse for fotball eller billige såpeserier :-) Det hadde vært fint å se om det var noen "Sørlendinger" der ute et sted som kunne tenke seg å ta kontakt :-)
Avatar

Kanskje er du "kunstner"

juni 13 2016 - 18:58
Det ser ut som om denne siden er mest for unge mennesker. Naturlig nok
Avatar

Re: Savner en nær og fortrolig venn

juni 16 2016 - 20:54
Bor på Sørlandet, driver med musikk på hobbybasis, savner omgangskrets. Jeg har kjæreste, men venner er ikke så enkelt. Savner vennskap med samme interesser.
Jeg er en god del yngre enn deg, 1991, men jeg bryr meg lite om alder. Vennskap for meg kommer tilfeldig, plutselig er samtalen der. Andre ganger føles der mer kleint og rart. Men man vet ikke før man prøver. Si "hei" hvis du vil.
Avatar

Re: Savner en nær og fortrolig venn

juni 17 2016 - 19:24
Hei.
89 model her. Liker også å prate om alt mulig og intresserer meg veldig for nye ting.
Bare å si ifra om du eller noen andre vil ta en prat.
Mvh Ak
Til forsiden