Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savn etter venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savn etter venner

jan 4 2020 - 16:09
Hei,

Dette sitter litt langt inne. Jeg skammer meg litt fordi jeg ikke har så mange venner, og jeg går med dårlig samvittighet når jeg avlyser avtaler. Jeg har noen andre venner, men som er blitt enda fjernere med årene og det er veldig vanskelig for meg og finne tilbake til de.. det er sårt og jeg går med mange ulike følelser om det fra dag til dag. Da jeg møtte de var jeg på en annen plass i livet og var mer fornøyd, nå føler jeg meg litt mislykket i forhold til de. Føler ikke at jeg har oppnådd så mye. Og når jeg er med de og ikke så går jeg uansett med den følelsen av at de synes jeg er blitt en kjip person og være med - selv om jeg kan ta fullstendig feil om dette.

Jeg har mistet to venninner over de siste to årene, men har til gjengjeld fått meg en snill og god kjæreste, som jeg vet ikke vil svike meg. Det er veldig godt. Likevel savner jeg å ha noen, kanskje en venn som er litt lik meg, eller en liten gjeng med venner som jeg virkelig trives med og kan slappe av med. Le sammen med.

Jeg har egentlig hele livet mitt bare fått venner istedet for å gå aktivt inn for å få det selv. Jeg er veldig dårlig til å ta initiativ til å møte venner. Men kanskje det har vært fordi de egentlig ikke har vært riktige for meg eller at vi bare har vokst ifra hverandre.

Kanskje det er noen her inne som føler det litt som meg der ute, som trenger noen også?

Med vennlig hilsen,
Jente (student), 26 år.
Avatar

Re: Savn etter venner

jan 4 2020 - 18:03
Lurt å legge til hvor du holder til hvis du ønsker venner lokalt :)
Avatar

Re: Savn etter venner

jan 5 2020 - 00:39
Hei! Jeg er en jente på 22 år fra Sarpsborg og jeg søker også venner. Vet ikke hvor du bor, men det er bare å legge meg til hvis du har lyst :)
Avatar

Hei

jan 9 2020 - 14:13
Hei. Hvor i landet holder du til ? :) Lier her..
Avatar

Hei

jan 9 2020 - 14:49
Jeg bor i slemmestad:) ikke langt fra lier
Avatar

Re: Savn etter venner

jan 11 2020 - 15:26
Noen i Agder?
Avatar

Hei

jan 17 2020 - 00:26
Jeg bor i Sandnes og forstår deg veldig godt.
Jeg har samme situasjonen og har hatt det helt siden jeg jikk på barneskolen, og søker venner selv. Jeg er 26 år. Hvor bor du?
Til forsiden