Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savn etter en venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savn etter en venn

jan 18 2020 - 14:46
Jeg er en mann på 34 år som sårt savner en venn jeg kan prate med og gjøre hyggelige ting sammen med. Jeg var i tvil om å skrive her inne, men savnet etter en venn er for stort til å la være og ta sjansen. Eneste stedet jeg fant ut at jeg kanskje kan finne en venn, er nettopp her inne. Jeg ser det er flere som sliter med det samme som meg, og det gjør det lettere å forstå hverandres situasjon. Jeg har sosial angst og ADHD, hvor førstnevnte er en stor hindring i nettopp det å skape seg et nettverk. Det er sikkert flere som kjenner seg igjen i denne problematikken, og det er derfor jeg våger å skrive her. Ofte blir man møtt med fordommer og ubetenksomme kommentarer. Så jeg ble så glad når jeg fant denne siden og håper virkelig at jeg endelig kan bygge et nettverk som gjør hverdagen litt lysere. Jeg bor selv i Vestfold og Telemark fylke, nærmere sagt Larvik. Så jeg vil gjerne få kontakt med noen som bor her eller nedre deler av Viken eller Oslo. Jeg tar gjerne imot kontakt fra andre deler av landet også, da jeg så gjerne ønsker kontakt med noen mennesker der ute. Jeg ønsker både menn og damer som venn. Mine interesser er: sjakk (brettspill generelt), biljard, film, lage og spise god mat, gå turer, fotball og sport generelt.

Håper noen der ute tar kontakt og vil bli kjent med meg.
Avatar

Wow du passer for meg. Men jeg bor langt borte, men er ofte i Bø i Telemark.

jan 23 2020 - 01:37
Hei, jeg bor på Karmøy i Rogaland fylke. Jeg er 29 år, har en kompis som studerer i Bø, han er 31, han ønsker også flere venner og er medlem på denne siden, jeg vil besøke han ofte. Så vi 3 kunne eventuellt ha møttes av og til. Jeg har ADD, Tourette, OCD og litt spekter i andre ting. Har angst og depresjon av og til. Men sliter ikke med det så mye akuratt nå, men jeg har stor forståelse for disse problemene, siden jeg har erfaringer med det selv. Jeg elsker brettspill, svømmebasseng, friluftsliv, dyr og matlaging og språk og frivillig arbeid. Jeg er glad hvis jeg kan være til hjelp for folk. Jeg skal muligens på utredning på SSE (spesialsykehuset for epilepsi) om en stund, vet ikke helt når, jeg skal finne ut om jeg har epilepsi eller noe som ligner på epilepsi , har hatt hyppige anfall siden august, muligens etter en ulykke, men kan også komme av noe annet . Siden SSE ligger i Sandvika i Viken fylke, så er jeg vel ikke så veldig langt borte fra deg, og jeg skal sikkert være der en mnd, så mens jeg er på ett langtidsopphold på Østlandet så vil jeg møte familie og venner jeg har på Østlandet, også kjekkt og se om jeg kan bygge nye vennskap. Du høres ut som en veldig hyggelig kar :-)
Avatar

Nå ble jeg så glad for at noen svarte på innlegget mitt!! :-)

jan 23 2020 - 22:34
Tusen takk for svar! Jeg sender deg privat melding. :-)
Til forsiden