Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sannheten må frem!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sannheten må frem!

aug 11 2016 - 05:46
Hei!

Dette er N'te gang jeg prøver å skrive dette, og som emnet på innlegget så må "sannheten frem", og sannheten er at jeg som mange andre her inne også føler på ensomheten. Vil også trekke frem at jeg som også veldig mange andre her inne har mange venner på Facebook, men kan ikke akkurat si jeg er venner med så og si noen av de - Bekjente? Ja, men ingen nære venner eller relasjoner..

Jeg har siden barneskolen slitt med å få meg venner, jeg har opp igjennom årene hatt noen gode venner, men ingen har stått meg virkelig nær, og barneskolen begynner å bli en del år siden og vennekretsen har ikke akkurat utviklet seg siden den gang.

Men du lurer kanskje på hvorfor jeg skriver her inne, eller ikke? Uansett så håper jeg du ønsker å vite mer om meg enn om hvorfor jeg skriver her!

Har ingen psykiske lidelser så vidt jeg vet om, ingen problemer med lovens lange arm, hverken tidligere eller nå. Jeg leverer gode resultater ved studiene mine, jobber ved siden av studiene og er generelt oppegående i samfunnet.

Som innlegget starter med så har jeg prøvd å skrive dette flere ganger, grunnen til at jeg aldri kommer i mål er fordi jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive, men jeg vet at det å få venner er både et problem og et stort ønske for meg, så jeg gir det en sjanse!

Jeg bor i Østfold, født og oppvokst, 24 år gammel - mann eller kvinne? Spiller det noen rolle i dette samfunnet lenger? Neida, jeg er mann! Vil anse meg selv som en helt vanlig type - bare uten nære venner?

Har sånn semi-interesse for det meste egentlig, men mine hovedinteresser er sport/trening, reise, gaming, serier, mote, design, teknologi.

Om jeg skulle virke interessant er det bare til å legge meg til, eller skrive til meg, om du ikke har noen interesser til felles med meg så er jeg absolutt åpen for nye ting, mulig opplevelser? Uansett så vil jeg høre i fra DEG!

Vi sna.. chattes da? :)

Til forsiden