Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

SNAKK MED MEG...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

SNAKK MED MEG...

mars 28 2016 - 11:20
Hei.
Jeg heter Kjetil er 27 år og har bodd i Sandefjord siden 2011, men syns jeg enda ikke har klart og få noen gode venner eller ei venninde(noe jeg føler jeg trenger mer enn guttevenner). Jeg har liksom alltid hatt ei eller flere gode venninder jeg kan snakke med alt om, men etter jeg flyttet hit så har jeg ikke klart og blitt ordentlig kjent med noen.
Jeg er i full jobb med fagbrev og har et ganske stabilt liv, liker heller og slappe av på sofaen med en film enn og dra og kaste bort masse kr på by`n og våkne opp dårlig dagen etter.
Jeg har prøvd mange ganger og legge inn innlegg på sider som denna og andre men jeg får aldri noe svar fra noen. Må si jeg føler meg veldig ensom og alene og trives ikke med det. Jeg hadde alltid masse folk rundt meg før og kom som regel alltid godt overens med de jeg snakket med. Så nå som jeg ikke har noen venner rundt meg eller familie så er ting ganske tungt. Moren min gikk bort i 2008 pga Kreft og faren min flyttet fra meg på vintern 2år etter.
Jeg skal ikke legge skjul på at jeg lenge har vært i et tungt miljø, med mye vold, dop og problemer med politi. Men dette er lenge siden!!
Jeg håper ikke at den som leser dette dømmer meg på grunn av valg jeg har tatt når jeg var mye yngre, jeg prøvde vel bare og passe inn da...
Men jeg vet hva man får ut av sånne miljøer og det er ingenting av det som er positivt eller hjelper enn på noen god måte.
Jeg har lovet meg selv at det livet er over og jeg klarer og holde meg der jeg skal være.
Hjelper hvertfall og ha en jobb og gå til hver dag, men hvis jeg kunne klart og fått ei god venninde også så hadde jeg vært evig takknemlig!
Jeg har så mye jeg vil snakke om, og jeg er kjempe flink til og bare lytte også når andre trenger og snakke.

Håper og høre fra deg snart jeg er ferdig med og være aleine!

Mvh Kjetil
Til forsiden