Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

SE HER - Jente22 -Oslo/Lillestrøm.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

SE HER - Jente22 -Oslo/Lillestrøm.

juni 28 2019 - 21:19
Hei, jeg søker venner i Oslo/Lillestrøm området. Har nettopp flyttet hit og har ikke noen venner igjen i nærheten - de fleste har flyttet til utlandet/studier osv...
Kjeder meg veldig.
Liker spesielt godt dyr/hunder (selvom jeg ikke har selv for øyeblikket), konserter, musikk (mitt favorittband er Joy Division!!) shopping,rave rundt i Oslo på sykkel (eller Voi/Tier!!), styrketrening... Liker å ta ting på sparket - være litt kreativ og impulsiv. Har masse energi og godt humør når jeg først kommer i gang med noe sosialt..Er på andre siden veldig avslappet og rolig, og tar meg gjerne en tur til Astrup Fernley for å se siste nytt i kunstverdenen.

Har en bachelor i psykologi fra HiL , men bare jobber nå inntil jeg tenker å ta master. Drømmen er å bli psykolog.

Har hatt mye sosial vegring over lang tid, tilbakevendende depressive perioder og BPD. Ta gjerne kontakt om du har noe av samme problematikk....jeg er en pålitelig person, som vil alle vel.

Ta kontakt !:):)
Avatar

Kan bli vanskelig å treffes, men kanskje vi kan bli venner likevel?

juni 29 2019 - 09:54
Hei! Jeg er en gutt på 19 år! Som er svært ensom jeg har svært få venner. Mye av årsaken til det er at jeg er lenka til rullestol. Som nicknamet mitt antyder er det et styr å komme seg ut av huset da jeg alltid må ha med meg foreldre eller assistenter. Dette plager meg og gjør meg deprimert i blant.

Jeg kan likevel være svært glad og positiv i mine gode stunder. Jeg er til tross for rullestolen svært aktiv i form av at jeg trener hjemme. Jeg svært sportsinterressert og glad i musikk.

Jeg bor i Østfold og skal snart flytte så med mine muligheter for å reise bort så kan det bli vanskelig å treffes fysisk, men i dagens digitaliserte verden anser jeg ikke det som noen hindring for at vi kan bli bedre kjent.

Jeg vil gjerne lære deg bedre å kjenne, ta gjerne kontakt om du vil det samme!
Avatar

Heisann:)

juni 29 2019 - 22:10
Har sendt deg venneforespørsel og melding :-)
Avatar

Hei

juli 2 2019 - 18:36
Heisann,

Har vært borti mye av det du skriver, og kjenner meg igjen her. Må bare si at jeg også digger Voi/Tier, og det har faktisk erstattet min bruk av buss / trikk!

Jeg har drevet med styrketrening en stund, og det hjelper veldig på humøret. Astrup Fernley er faktisk et sted jeg har ønsket å besøke helt siden jeg flyttet til Oslo – har aldri vært der og er nysgjerrig på å lære mer om kunstverden.

Ligger et par år foran deg i løpet, men jeg fikk virkelig interesse for psykologi og filosofi da jeg jobbet mellom bachelor og master. Jeg studerte noe helt annet (økonomi) og ble ferdig i fjor.

Sosial vegring er noe jeg vokste opp med, og har nå til en viss grad kommet over det. Har også hatt en seriøs depressiv periode som jeg så vidt kom ut av.

Jeg har lyst til å bli bedre kjent med deg, så sender deg en venneforespørsel :)
Til forsiden