Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Reserve besteforeldre/ Venniner i IØ

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Reserve besteforeldre/ Venniner i IØ

feb 23 2016 - 11:29
Jeg er fra Filippinene og har vært her i Norge for nesten 8 år nå. 35 år. Gift til en sørlending og har to gutter (7 og 5 år). Jeg er en rolig type jente. Når jeg har det vanskelig inne meg, tar jeg en tur til Oslo. Gå på kirke (katolsk), i biblioteket, på kafe eller restaurant. Jeg bryr meg ikke hvis jeg sitter alene på kafe og restaurant. Jeg koser meg. Jeg leser en bok vanligvis (fiction). Jeg også hadde en traumatisk bakgrunn, jeg jobber ganske mye med den fortsatt.
Livet er ikke lett alltid, må jobbe med mestringsfølelse noen ganger. Men jeg er på vei oppover, jeg vil helst ikke gå så langt ned som før.
Det har vært 3 år siden vi har flyttet hit og jeg har nesten ikke venner. Jeg stoler ikke så fort til nye mennesker og åpner ikke med en gang til vennskap. Jeg savner vennelivet, familielivet og jobb er ikke nok for meg.
Siden besteforeldre til barna mine er i Filippinene og i Kristiansand, barna mine sjelden ser besteforeldrene siné. De trenger andre voksner som kan gi dem trygghet, passe på dem hvis det trengs osv. Hvis du vil gjerne bli reservebesteforeldre, bare ta kontakt.
Det er derfor jeg prøver ´to reach out´. :)
Til forsiden