Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Reflekterte & kule venner for oss i Asker, Bærum, Oslo eller omegn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Reflekterte & kule venner for oss i Asker, Bærum, Oslo eller omegn?

april 29 2015 - 20:23
Bare for å avklare en ting, når jeg skriver kul så henviser jeg ikke til en kul fasade... Jeg tenker på en genuin avvepnende holdning for å kompensere for kravet om å være reflekterte. Vi vil ikke ha selvhøytidelige stivpinn venner. Vi er på ingen måte sære eller hyper-akademiske, men vi har våre krav.

Både jeg og min mann har opplevd en hel del i livet. Men vi er verken rusavhengige eller spesielt opptatt av alkohol. Et godt glass rødvin til et bedre måltid er ikke å forakte. Begge er opptatt av selvutvikling (business), naturlig mat og økologi, alternativ medisin til en viss grad. Friluft, ski og hund & hest står også på agendaen. Vi stiller ekstremt høye krav til oss selv, noe vi jobber med å ikke dra til nye høyder. Vi ønsker virkelig å bare være tilstedeværelse i nuet og nyte de små øyeblikk med hverandre og andre. Vi er en "pakke" av livserfaring tross vår unge alder, og har masse å gi. Vi jobber med å ha tillit i våre relasjoner. Og ønsker oss noen gode venner for livet, gjerne eldre, for hyggelige middager og samvær. Gjerne også i høytider.

For å passe med oss må dere: tørre å dele av dere selv, ikke være gale/ alt for sære interesser, positive (tross mitt noe snurpete (??)innlegg så er både jeg og min mann veldig joviale), baksnakk og generelt negativ snakking er vi allergiske mot, dere må like mennesker og attpåtil kanskje ha ambisjoner. Ambisjonene trenger ikke ligge i samme felt som oss, men dere må ville noe. Og først og fremst så må dere av hele deres hjerte ønske dere tidenes vennepar for life!
Avatar

aww

april 29 2015 - 20:33
awwww så søtt, håper du finner det du leter ette (har ingen anelse om hvorfro jeg komenterer på dette inleget)
Avatar

.

april 29 2015 - 21:27
Om en ikke holder med alternativ medisin, overlever en fremdeles da?=) *måtte spørre* - men kommer fra vennekrets hvor det ikke er aktuelt.
Avatar

Re: Reflekterte & kule venner for oss i Asker, Bærum, Oslo eller omegn?

april 29 2015 - 21:51
Hm.. *fristet til å prøve meg* (men vet virkelig ikke hvor jeg skal begynne å skrive om meg selv)

Nylig engasjerer jeg meg i Røde Kors som frivillig og CouchSurfing.
Avatar

Re: Reflekterte & kule venner for oss i Asker, Bærum, Oslo eller omegn?

april 30 2015 - 08:20
Bra å finne venner som passer sammen med, da har man noe felles og er like i tankegangen. Men i forhold til å måtte ha ambisjoner synes jeg er litt merkelig krav....
Tenk om den aller snilleste og beste vennen du har ikke har ambisjoner? Ville du slått hånden av vedkommende og droppet vennskapet?
Lykke til.....
Avatar

.

april 30 2015 - 09:04
Nå ja -men nå er det nå en gang slik at du drar det til det ytterste ekstrempunkt slik jeg leser det du beskriver dørmatta, og dermed er vel min tanke at det nok finnes nyanser her. Men på samme tidspunkt, vennskap har mange faktorer som må henge sammen for en match, og ambisjon kan også overføres i andre egenskaper som kan være "nødvendig" for at match skal fungere...dette er jo typ det en også vokser og ser over tid. Jeg har møtt mange personer, men det er ikke alle selv om jeg greier å snakke med dem, og komme overens hvor jeg likefult merker noe mangler før det føles ok eller komfortabelt, selv med vennskap finnes det en balansegang hvor langt en kan strekke seg i hver retning.
Til forsiden