Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Råde/Saltnes/Fredrikstad Gutt 30 ønsker venninne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Råde/Saltnes/Fredrikstad Gutt 30 ønsker venninne

aug 30 2019 - 21:18
Hei jeg er en snill og omtenksom ung mann på 30, jeg har lenge vert ensom og føler nå at det har gått altfor lang tid siden jeg hadde noe verdifull sosial kontakt.
Jeg er ikke så veldig komfortabel med menn så jeg søker etter jente/dame som jeg kan prate med eller finne på noe med(kaffe, kino eller bare å gå en tur), ihvertfall i første omgang. Jeg er jo selvfølgelig som alle andre ute etter å finne ei jeg kan tilbringe tiden min med men det kommer senere og er ikke hovedgrunnen til innlegget mitt. Så jeg bryr meg ikke om hverken hudfarge, alder eller kroppsbygning så om du er 60 år og 50kg eller 20år og 120kg så har jeg like mye lyst til å prate/møte deg.

jeg har selv litt flere kg på meg enn jeg skulle ønske, har prøvd mange ganger å begynne å trene de vekk men det går et par dager kanskje 2 uker også gir jeg opp da det ikke er noe moro alene.

Send meg gjerne en venneforespørsel eller PM svarer alle hvis jeg får svar da.
Avatar

bump

sep 2 2019 - 21:24
Ingen i nærheten av Fredrikstad?
Avatar

hei

sep 18 2019 - 23:37
Jeg er Monika , er 25 år og kommer fra Polen. Jeg letter etter venn..Jeg bor i Halden.
Til forsiden