Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 6 2015 - 19:20
Noen som blir med på pub på Lørdag den 10. januar? Vi skal treffes 20:00 et sted på Majorstuen. Ta kontakt hvis interessert.
Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 10 2015 - 00:50
Vil bare minne om dette. Vi blir vel en ca 5 personer om ikke litt flere.
Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 10 2015 - 22:42
Å jag såg detta för sent! Säg till om det blir fler gånger :)
Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 11 2015 - 00:56
Vi har treff på pub ca. annen hver uke.

LindaJoulin:
Legg meg gjerne til som venn, så kan jeg informere deg om når neste gang er.

Vi ble 7 stk denne gangen.
Avatar

Hei Jonathan

jan 11 2015 - 01:29
Jeg vil gjerne bli med neste gang:)

Sliter med sosial angst..men har lyst til å ta et steg og bli kjent med noen:)

Hilsen Caroline33
Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 11 2015 - 15:18
Hvis dere har facebook så kan dere melde dere inn i gruppa Venne treff i Oslo https://www.facebook.com/groups/1559183730968454/
Der informerer jeg om treffene. Det er ikke alle som er medlem der av de som pleier å være med men der får man i alle fall informasjonen man trenger. Det kan godt hende vi setter opp en tur til Nasjonalgalleriet Søndag om en uke for de som har interessen av å se på litt kunst.
Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 11 2015 - 20:43
Fem av oss kjente hverandre fra før. Og to var helt nye. Vi er en gjeng som har blitt kjent med hverandre over nettet så vi er veldig åpne for å ta imot nye folk. Om det er lettere å bare treffe meg til å begynne med kan vi sikkert ordne det også. Turen til Nasjonalgalleriet blir nok ikke før om to uker, men hvis noen har noen ideer om ting å gjøre i mellomtiden er det bare å komme med forslag.

Jeg kan forstå at terskelen til å være med på noe sånt kan være høy. Men vi er veldig imøtekommende og jeg har inntrykk av at alle har trivdes. i alle fall de som fortsetter å møte opp. Noen ganger er vi mange og andre ganger er vi færre.

Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 11 2015 - 21:34
OhDeanna: Vi er litt forskjellige. Selv er jeg ikke så flink til å snakke mye for meg selv, noe flere av de andre er. Det er litt forskjellig hvem som dukker opp fra gang til gang. Hvis du vil så kan vi godt møtes bare oss to først hvis det er tryggere for deg, for en kaffe eller te? Jeg er uføretrygdet pga psykiske problemer, men er ganske oppegående. Jeg tar litt statist jobber for å holde meg aktiv, pluss litt andre ting som jeg gjør i løpet av dagene så ikke jeg bare sitter alene.

Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal forklare meg selv som person, og ikke helt sikker på hvordan jeg skal definere de andre som er med. Jeg kjenner meg i alle fall igjen i det å være sjenert og ikke så flink sosialt sett, selv om dette har blitt mye lettere de senere årene. Men jeg har jobbet med ungdom å liker kanskje derfor å organisere sosiale sammenkomster.

Hvis du vil treffes en dag kan du jo legge meg til som venn her så skal jeg sende deg tlfnr. mitt om du vil ha det?
Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 13 2015 - 20:47
Det hørtes hyggelig ut! Synd jeg ikke så det før. Har dere noe planlagt fremover også?
Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 13 2015 - 22:36
Vi har sammenkomster ca. annen hver uke. Det er bare å melde seg inn i facebookgruppen jeg nevnte i et innlegg over her hvis du har facebook marinihi.

Det er en gruppe som består av personer fra litt forskjellige steder på nettet. De som pleier å møte opp er som regel fra Aktivitetsvenner siden.

Kanskje du tar deg motet til å være med en gang du også OhDeanna :) Hadde sikkert vært veldig hyggelig om du ble med en gang.

Jeg tenker at det blir pub neste uke Fredag den 23. også kanskje Nasjonalgalleriet Søndag den 25. Men det har jeg ikke laget noe arrangement på enda, så det kommer litt an på. Vi tenkte å dra på Nasjonalgalleriet en Søndag fordi det som regel er gratis da.
Avatar

Re: Pub på Majorstua i Oslo, Lørdag den 10.

jan 14 2015 - 00:25
Sendte forespørsel nå :-)
Til forsiden