Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Prosjekt Fellesskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Prosjekt Fellesskap

nov 25 2021 - 19:12
Hei :)

Er det noen her inne som får livsglede og motivasjon ved å hjelpe andre med å finne sin egen livsglede og motivasjon? Jeg holder på med et prosjekt som skal skape et nettbasert fellesskap med aktiviteter samt formidling av informasjon med fokus på å forebygge psykiske utfordringer. Hvis du er en person som trives med å hjelpe andre, liker å skape muligheter og er interessert i å finne ditt eget potensiale og sannhet, send meg en melding eller kommenter her :)
Avatar

Re: Prosjekt Fellesskap

nov 25 2021 - 23:54
Benekter ikke at jeg liker å hjelpe folk. Er nå interessert, men.. Prøver akkurat nå å få meg selv i gang fra dypeste hullet. Ble med nettsiden her, for å prøve. Har vært okay hittil.
Avatar

Re: Prosjekt Fellesskap

nov 26 2021 - 00:56
Hei :)

Du kan ikke holde noen i hånden uten å bli holdt selv. Så du hjelper deg selv ved å hjelpe andre. Man må bare definere sin egen frihet og fri vilje.
Avatar

Re: Prosjekt Fellesskap

nov 26 2021 - 03:41
Innlegget er ulest.
Høres ut som en god idé, men jeg har hørt akkurat det samme mange ganger før. Hva er det som skiller dette spesifikke prosjektet fra alle de andre prosjektene som har handlet om det samme, men aldri blitt noe av i praksis?
Avatar

Re: Prosjekt Fellesskap

nov 26 2021 - 13:07
Ta en titt her og døm selv.
www.prosjektfellesskap.no

Merk at prosjektet er langt i fra ferdig, og all innholdet kan forandres på. Gjerne kom med kritikk, tilbakemeldinger, forslag og ideer :) Det er heller ikke fastsatt noen dato på når den blir lansert, eller om den i det hele tatt blir lansert. Alt skjer ettersom behovene.
Avatar

Hei!:)

nov 26 2021 - 13:36
Jeg har vært inne på siden og tittet, jeg synes ideen og initiativet er veldig flott!:) Gode sosiale fellesskap har så mye å si for helsen, både den fysiske og den psykiske, det er det masse forskning som viser.

Jeg skal definitivt følge med på dette prosjektet.
Avatar

Re: Prosjekt Fellesskap

nov 26 2021 - 13:43
Takk for fine ord og tilbakemelding! :)
Avatar

Re: Prosjekt Fellesskap

nov 26 2021 - 13:48
Skal nok følge med selv.
Til forsiden